Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Spomin

Spomin

Spoštovani gospod zdravnik, če mi lahko kako pomagate bi Vas prosil za nasvet.

Star sem 22 let in se zdravim zaradi depresije z antidepresivom Mirzaten 45 mg in Eglonly 150 mg na dan in vse to je posledica prometne nesreče, ko me je na prehodu pred časoma (3 leta) zbil avtomobil in pobegnil.

V zadnjem času pa opažam, da sem postal zelo sklerozen in sicer doma mi pravijo, da jim en ta isto zadevo povem po trikrat, štirikrat ampak jaz se tega ne spominjam, kot, da bi jim povedal prvič.
Učenje mi do sedaj ni povzročalo kakšni preglavic in sem se učil brez problema, ter si tudi zapomnil, izpite sem delal z 9-10, zdaj pa je te padlo 6-7/8 in tudi zelo težje se učim.

Bil sem pri osebnem zdravniku zaradi te težave, če lahko temu tako rečeva in mi ni nič povedal, češ bo že minilo, saj si mlad.

Ampak mene je strah, da se mi to res ne bo kam poslabšalo.

Mi lahko kaj svetujete?

Marko

Težave so lahko del osnovne bolezni, torej depresije. Žal nimam kašnega uporabnega nasveta, kako se (poleg zdravljenja osnovne bolezni) na drug način rešiti te težave.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

Mislite, če bi si v lekarni kupil Bilobil forte, da bi mi kaj pomagalo, ali bi vrgel denar skozi okno?

Lep pozdrav!

Marko

Žal ne poznam morebitnih raziskav, ki bi govorile o učinkovitosti tega preparata, čudež pa se ne bo zgodil.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close