Najdi forum

spolnost med varanjem

Zdaj je pa meni jasno katera firma je to 🙂 naša! Bravo milena, da si upaš tole tu napisat … sicer pa ostali na firmi imamo že poln kufer vas in vaših skrivanj pa tudi vaših ljubezenskih prepirov! Ni vse videti ravno tako bleščeče, kot vidimo nevpleteni!

jana

Upam,da tole nisi napisala iz zavisti,
ker kar je Milena napisala je dejstvo, lepo, še lepše, včasih zelo boli, ampak je potem še lepše,
Milena ,želim ti, da bi trajala,trajalo ..(tudi pri 80-tih),
samo pazi se ”zavistnih”
Čao

Verjetno ni pisala iz zavisti. Daj uživaj še naprej draga Milena in njej podobni. Vsaka čast pa ostalim, ki ne varamo in smo zvesti z dušo in telesom svojim partnerjem. Ne vidim fore v varanju. Če si bom zaželela drugega partnerja, bo verjetno zato, ker me ne bi moj sedanji več privačil, bil tak in drugačen, kaj vem….
In takrat si bom poiskala drugega in ne bom več s tem. Ampak imam toliko jajc, da znam povedat kdaj imam dost, ko nisem srečna itd..ne iščem sreče pri tistem, ki mi je ne more dati.

Milena, dobra si, da to zmoreš, da si se uspela prepričati in sprejeti tako, kot je. Eh, sama sem zadnja štiri leta v podobni situaciji; s kolegom ljubimca, oba vezana z otroki. Mene včasih čustva spodnesejo, začnem težit, če me ima samo zaradi seksa. Drugače nama je lepo drug z drugim. Ti praviš, da imaš ljubimca rada. Ti je kdaj rekel, da ima on tudi tebe, ali se izogibata takim izjavam, ki lahko preveč zavezujejo? Še veliko lepih trenutkov ti želim z njim in da bi tudi doma dobro vozila.
ps: A se je kateri že zazdelo, da bi bilo fino odpreti forum pogumnih ljubic?
Lp
zala

Bi ti priporočala,da mu ne teži, vzemi tisto kar ti da in daj tisto kar mu lahko daš!

Milena, tole je pa tako fajn prebrat :)))
Sliši se kot pravljica…

Še ena ženska, ki je poteptala vrednote življenja za sex. V čigavo dobro pravzaprav! Če se mora skrivat?

Egoisti smo, v svoje dobro…Živim za ta dan….Res se sliši kot pravljica ampak je resnična…Ta moški me je totalno obsedel! Z mano lahko počne kar hoče….

Ufff, tole zna pa bit tud nerodn….Kva pa ce te bi zacel okrog kepe vsake tolk cajta, a ???

Nima šans, tudi on je nor name, ne moreš mislit….Veš Ponca moške lahko obračaš če imaš le malo pameti in nisi živčna. Včasih se sprašujem ali imam srečo ali ne? Jaz mislim ,da jo imam.Dokler bo,bo..Naprej ne bom razmišljala.Temu se najbrž reče oprani možgani…Drži pesti da bo dolgo trajalo..

Drzim pesti za vse, ki so v tem zadovoljni in srecni in nikogar ne prizadevajo…LP

New Report

Close