Najdi forum

spolnost med varanjem

Veliko žensk tukaj piše o tem, kako varajo in z ljubimcem tudi po dvakrat na teden seksajo.Zanima me, za koliko seksov so pa medtem možje doma prikrajšani, no, če sploh so in če so, ali tega ne opazijo!

Morda pa možje niso prikrajšani za noben seks, saj morda doma le niso takšni kerlci, kot se hvalijo po gostilnah… Morda – no, saj pravim – morda! Saj ne, da bi se kaj takšnega lahko dogajalo komu med nami, tukaj na forumu ;-))

Fantje, že zelo star je rek: bonus penis pax in domus !

Dajmo se ga držati, pa bodo tovrstne diskusije odveč ;-))))

lp
mačkon

mačkon, kaj pomeni
bonus penis pax in domus
latinščina ni ravno moje področje

Aj – sedaj sem videl, da sem najbrž celo narobe zapisal in bi se moralo glasiti: penis bonus pax in domus

OK, pa saj bistvo je isto. Prevesti stavka v slovenščino ne znam, oz. prevod ni tako posrečen, kot tisti od naših južnih bratov:
dober k*rac, mir u bajti!

😉
lp
mačkon

Nič niso prikrajšani, ker se vsaka potem tudi doma bolj potrudi, da dedec ne bi kaj posumil. Osebno menim, da občasen skok čez plot lahko celo poživi spolno življenje doma. Seveda boste nekateri takoj poskočili, da ni res. Resnica boli, kajne?

Kdo pravi da ne opazijo?

Zakaj pa misliš da hodijo k prostitutkam. ?

Če ni foušije , je za vse dost…

Jaz imam ljubčka v službi (sodelavca) že 15 let! Res, da so moža o tem, že malo informiral pa sem se zmeraj tako dobro zmazala, da mi je verjel, da sem mu do konca zvesta….Se doma včasih zelo potrudim, hodim okoli njega in ga “pedenam”, kar najbolj morem skrbim za hčerko, njegovo mamo, najbolj pa za
njega in sem doma dobra gospodinja. Res sem pa do konca previdna in imam v službi tudi sodelavko, ki poskrbi za alibije, če skočiva med službo na …seks.
Sobote in nedelje so res malo dolge ampak – zakaj pa je mobi? In ponedeljki so toliko slajši……

Kapo dol. Si mogoce koncala AGRTF? Lp

Milena, bravo! Iskreno si povedala prav tisto, kar skriva toooliko Slovenk in Slovencev. Verjamem, da uživaš. In zakaj ne bi? Življenje je vendar tako kratko.
Pa pazi, da ne bo še sodelavko kaj zamikalo in ti bo pokvarila alibije 🙂

Še nekaj bi te vprašal Milena: zakaj se ti vikendi vlečejo? Doma sploh ne znaš več uživat v seksu? Al dec ne more?

Draga Ponca, obstajajo tudi amaterske igralke, in to prav dobre. Danes diploma ni več tako pomembna kot včasih. Poznam dečvo, ki je neverjetno primigala na visok položaj, pa ima zgolj srednjo šolo. Skriti talenti, kaj hočeš 🙂

Ker sem še zmeraj zaljubljena v mojega sodelavca…..Mož mi pa tudi ni ravno
zoprn… Zanj se mi splača potrudit, ker mi nudi kar lepo življenje.
Moj dragi v službi je seveda tudi poročen…Naučil me je, da nisem ljubosumna in
mi zato vse povrne. Koliko časa bo šlo…ne vem, upam da dolgo, ne razmišljam
o koncu. Nočem razmišljati!! Moj moto: uživaj danes, jutri bo prepozno! Grdo?

Milena jaz ti nekako ne verjamem……pa brez zamere.

Meni ni grdo. Sem ti itak že odgovoril, kaj mislim o tem. Nekatere (ki tega še niso okusile in najbrž tudi nikdar ne bodo, ti pač ne verjamejo). That’s life! Nič slabega ni, če se imamo ljudje radi.

To me zelo veseli, ker imam včasih občutek, da mi že vse skupaj na nosu piše
in da vsi vedo. Mislim da vse počnem kot moški in me to po svoje zelo moti, moški ne jemljejo varanja preveč čustveno in jim je lažje, ženske se obremenjujemo s čustvi in trpimo. Jaz pa sem si dopovedala z ljubčkovo pomočjo, ki pravi:lahko se bova imela dolgo fino, če ne bova preveč zahtevala in bova pametna, se dobivala dopoldne. Res imava tako službo, da se to da….
Več res ne bi govorila. – Povem samo to, da me vseeno moti, ker se morava skrivat. Rada bi šla kam z njim v paru, vendar to ne bo nikoli mogoče, tako sva se zmenila. Imam se lepo in težko.

Kapo dol!

mačkon

In ocitno tezko istocasno….:-) LP

Trudiva se, da ni nihče prizadet. Moja hči v miru študira, njegov sin tudi.
Njegova žena sicer pravi, da točno ve, da ima on ljubico vendar nima dokazov., ker se vse dogaja v roku službe. Piknike ki jih imamo dvakrat na leto imamo samo za uslužbence nič za svojce. Če gremo s firmo smučat spet poskrbimo, da je smučarija samo za uslužbence. Obisk kakšnih sejmov npr. celjskega se udeležujemo samo uslužbenci. Enkrat na leto organiziramo izlet v tujino, ki je vedno drag in zanj varčujemo vse leto, tako, da si ga še svojci ne morejo privoščiti…In gremo spet samo uslužbenci…Na vseh teh piknikih, smučarijah in izletih si pa privoščiva lepe noči…Zakaj nama to uspeva? Sedaj boste pa verjetno presenečeni: ker nas je kar PET takih parov v firmi kot sva midva ! Pa naj koroška Anita še tako dvomi o resničnosti – tako je. Smo pa državna firma in res, ampak RES ni problema. Samo eno je narobe – staramo se. Živ!

Bog vam pozegnaj! Torej velja rek: “Zgledi vlecejo!” Ni kaj, zgledna firma….
Lepo se imejte se naprej!

New Report

Close