Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca Spolni odnos

Spolni odnos

zdravo. imam majhen problem pa ne vem kje in kako bi ga rešil in bi prosil če mi lahko kako svetujete. s punco imava že nekaj časa spolne odnose, vendar mi pri erekciji kožica na penisu ne gre preko glavice. včasih malo zaboli. lepo bi prosil če bi mi lahko svetovali kje in kako bi se to dalo urediti. ali lahko to storim tudi sam?
lp

Urolog je pravi naslov (do njega pridete z napotnico vašega zdravnika). Teoretično bi bilo možno postopno kožico raztegniti do te mere, da bo šla čez, a ce do se daj ni uspelo je malo verjetno, da vam bi sedaj. Zadeva se reši kirurško.
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

zdravo. mene sam še to zanima kako bi to zgledalo če bi si postopoma raztegoval kožico. kolikokrat na dan, kako močno, ko bi imel erekcijo al ne, … pa nikjer na spletu nisem zasledil če je kje kaka ambulanta za urologijo v posavju. lepo bi prosil za odgovor.
lp

Vsekakor predlagam najprej pregled in se bi potem dogovorili za nadaljnje ukrepanje. Žal tudi jaz ne poznam urologa v posavju, gotovo pa vam bo lahko pomagal vaš zdravnik, kamor morate itak po napotnico (in pregled)!
Lep pozdrav!

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

New Report

Close