Najdi forum

Spolna privlačnost

Se vam je že kdaj zgodilo, da vas je kakšna oseba neznasko spolno privlačila, vi pa ker ste poštvni oz. niste avanturisti (vsaj jaz ne) niste niti pokazali, da se vam dopade. Meni se to dogaja že en lep čas, ko ga zagledam ali pa se samo spomnim naj me vse spreleti. Svojega partnerja imam zelo rada, niti nimam namena narediti kakšne bedarije, ker vem da se ne bi splačalo. Amapk ta moški mi je neznansko všeč. Bojim se, ker večkrat pride do situacije, ko se sploh ne moram kontrolirati. Nevem kaj mi je. Večkrat pa poslovno sodelujemo, tako da ni možnosti se ga “losati”. Sama sebe se bojim, da bom storila kaj, kar ne bi bilo prav in tega tudi ne bi rada.

Hvala za odgovore!

Poglej, ce to ne bo minil, bos prej ali slej naredila kaksno neumnost in tvoja zveza bo sla k vragu. Ceprav pravis da mas svojga partnerja zelo rada, to ne bo dovolj, da bi se obvladala, saj te ta moski ocitno veliko bolj privlaci, kot pa tvoj partner. No najbrz bos potem ugotovila, da v bistvu ni nc posebnega. Sam takrat bo skoda ze narjena, saj se dela že zdej, ko ta moški v tebi vzbuja taka občutja.
Ja, pr ženskah je tko, da se kr hitr lohka zaljubte v druzga, ceprov mate rade partnerja in tega nas je tud zelo strah.
Vseen upam, da se bo dobr končal.

Vsakdo se zna kontrolirati, ko gre zgolj za fizični kontakt,čeprav marsikdo zatrjuje, da se “ni zmogel obvladati “ko je prevaral partnerja.Samo besede.Če imaš nekoga zares rad in spoštuješ njegova čustva se ti ne bo “zgodilo” da ga prevaraš.Če varaš to storiš zavestno, se ne zgodi!Ni opravičil.Seveda pa srcu ne moreš ukazovati, ko gre za zaljubljenost v drugo osebo je že druga zgodba.
Upam da si boš to priznala in da se ti ne bo”zgodilo” da tipa prevaraš in tako uničiš najverjetneje zelo lepo zvezo.Kaj praviš?
Ps: pa brez zamere
ciao ciao

Se popolnoma strinjam s tabo tanci. Meli, ne more te bit strah, da boš naredila kako neumnost, ker sama odločaš o tem. Če jo boš hotela jo boš. To je dejstvo. Vse je odvisno od tebe. Strah te je pa lahko samo tistega nad čimer nimaš vpliva,a ne?
Lep pozdrav!

Mate prav ja, če nekaj nočeš ne narediš. To je ravno to. Podzavest včasih pravi drugače, čeprav v realnosti to ne bi bilo mogoče – mislim življenje s tem moškim. Zdaj boste pa rekli: pol pa tako ali tako ni problema, če sama to veš. Uffffff. ne veeeeeeeem.

Imam podoben problem: imam stalnega partnerja, s katerim se odlično razumeva na vseh področjih. On pa ima sodelavca, ki me zelo privlači. Glede na njegove poglede in odnos na mene sklepam, da tudi jaz njega. Gre za golo sexsualno privlačnost, ki jo jaz izkoriščam samo za svoje fantazije.
Svetujem ti, da se vedno, ko si v kočljivi situaciji s tem človekom, spomniš svojega partnerja, pomisliš, kako bi bil prizadet, če bi ga prevarala, pomisli na njegov žalosten in prizadet pogled in na življenje brez njega. Če ga zares ljubiš, te bo to takoj streznilo in postavilo na realna tla.

Nikoli ne stori drugemu tistega, kar si sama ne želiš doživeti.

Tortica hvala. Se bom držala tvojega nasveta, predvsem pa reka.

Pomisli, kako bi se počutila, če bi ti bilo dovoljeno vse, da bi bilo čisto normalno, da bi brez posledic lahko malo probala s privlačnim prijateljem svojega fanta?

Pa življenje je tako kratko, pa si ga tako kompliciramo z nekimi predsodki …;))))

…pa spomni se na to, da bi bil “uzitek” ko bi pocela “neumnosti” z njim zelo kratkotrajen, slabega obcutka po tem pa se se zlepa ne bi znebila. Sicer pa bi sla kvecjemu nekajkrat z njim v posteljo, potem pa ti gotovo ne bi bil vec tako zanimiv in idealen…. ko bi bila spet sama bi se ti tvoja sedanja zveza zdela se veliko boljsa, kot se di zdi sedaj.
pa se to: si tako poceni, da bi sla z nekom samo zaradi spolne privlacnosti? V zivljenju ti bo privlacnih se veliko ljudi!

…pa spomni se na to, da bi bil “uzitek” ko bi pocela “neumnosti” z njim zelo kratkotrajen, slabega obcutka po tem pa se se zlepa ne bi znebila. Sicer pa bi sla kvecjemu nekajkrat z njim v posteljo, potem pa ti gotovo ne bi bil vec tako zanimiv in idealen…. ko bi bila spet sama bi se ti tvoja sedanja zveza zdela se veliko boljsa, kot se di zdi sedaj.
pa se to: si tako poceni, da bi sla z nekom samo zaradi spolne privlacnosti? V zivljenju ti bo privlacnih se veliko ljudi!

To je resna težava.Tako je:Res je, da ce bi se mu prepustila, da bi s tem prizadela partnerja, ce pa ne bi izvedel, bi pa mogla ti živeti s to krivdo, kar je pa ubijalsko. Vendar ravno tako ni “fer” do partnerja, da z mislimi nisi pri njemu, pač pa pri nekom drugem in to pri najpomembnejši stvari odnosa.Odločitev je tvoja.Mislim da moraš dobro premislit
Mark je pisal/pisala:

V tvojih fantazijah je? Tudi to ni fer do tvojega tipa. Kako bi se one počutil, da ti sanjaš o seksu z njegovim kolegom? Ne vem če kaj drugače kot pa če bi ga dejansko prevarala…

Ne ne narobre si me razumel Marjan. Ta moški ni prijatelj mojega fanta, sicer ga pozna vendar ni noben tesen prijatelj. Znanec bi lahko temu rekla. Je moj prijatelj. Večkrat mi je v določenih situacijah pomagal. Sam mi je pred nedavnim povedal, da me zelo dobro pozna in da bi rad imel takšno žensko ob sebi. Jaz sem mu takoj rekla seveda, da pozna mojo situacijo in da to ni mogoče. Privlači me le kadar sem v njegovi bližini, kadar sem s fantom niti pomislim ne.

Hja Meli, res sva se slabo razumela… 🙂 Veš, tisti post je bil namenjen Tortici, ki ima podoben problem, fantazira pa o sodelavcu ali prijatelju od njenega tipa.
Ti pa kot in če sem te razumel, o onem tipu ne fantaziraš, ampak imaš pač “mehka kolena” v njegovi prisotnosti. No, moje mnenje glede tvojega primera je tako, kot sem že napisal. Vse je od tebe odvisno. Tako kot se boš odločila, tako bo. Pa pravo odličitev ti želim!
lep pozdrav!

Ja, vem kako je to, ker sem bil tam. Meli, kaj naj ti recem? Probaj, upret se itak ne bos mogla, ce je zelja res mocna. Tisti, ki tega niso dali cez, ti bodo rekli da pozabi na to, ker ne vedo, da ne gre… but be careful.

Brez veze pametujes gimnazijka, ker nimas pojma. Ljudje smo razlicni in vsak cuti po svoje. En ma doma audija pa vidi ferrarija al pa laguno pa se hoce z njo peljat, ker se mu lusta. Kak motorist ma hondo, ki je super in oh in sploh. Pa si vseeno ne more pomagat pa proba sosedovga kawasakija. Nekaterim stvarem se ne mores upreti, tako kot ti mogoce ne kavi al pa cokoladi. In nekatere stvari pac probas, saj zato tudi zivimo. Ce clovek od zacetka ne bi odkrival novih stvari bi ti se danes s kamnom pa kakim kosom lesa kuhala nekje v jami :-))))

mal heca mora bit a ne? ti si ti, meli je meli. naj nam vsaj pove ko bo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close