Spogledljivček
Živjo! S fantom sva skupaj 3 leta – ful se mava lepo, živiva skupaj. Moti pa me ena stvar – ni videti, da bi me hotel prevarati ali kaj takega, ampak kot da bi me izzival, vedno nekaj gleda naokoli. Nazadnje se mu je ful ampak ful mudilo ven iz hiše in se mi je že zdelo, da mora biti nekaj sumljivega, potem pa pogledam, pa se z našo novo sosedo spozna in sta si dala roki in hi hi hi, živjo pa to. Zaradi tega je tako letel ven – res, to sem ga že parkrat zasačila, ful se mu gre, da je priljubljen med ženskami in da se ful z njimi pogovarja pa to. Mene to moti, jaz naprimer nisem oddrvela do novega soseda, a razumete, briga me za njega. Od kod torej ta njegova želja po tem? Res me moti in ful sem užaljena, ko vidim kako se smehlja. Vedno prvi naveže stik z ljudmi pred mano in vedno z ženskami. Pa tudi jaz nisem nekomunikativna, da ne bo pomote!
Pomagajte, kako naj si razlagam to fantovo obnašanje!
Hey!
Ali je bil tak tudi ko si ga spoznala? Je prisel do tebe da te je spoznal in se ful pogovarjal in ukvarjal s tabo? Je na splosno komunikativen in odprt?
Po mojem mnenju da ce je bil ze prej tak, se pravi takrat ko si ga spoznala te je to verjetno tudi pritegnilo k njemu..in tega sedaj ne mores izklopit ko je pa on komunikativen do drugih in ne samo do tebe.
Lahko se upraviceno pogovoris z njim ce tebe zanemarja ali pa se ti ne posveca dovolj…ce pa pac je tak po naravi pa mislm da ne mors kej dost
uf, to je pa tudio moja zgodba! Sem se tudi že pogovorila z njim, vendar NE pomaga… 🙁 Malo sem se že sprijaznila, da takšen pač je, da rabi nekaj da “futra svoj ego”, da se čuti da je priljubljen, da je postaven, da ga še katera pogleda, skratka, da še ni za odpis…. z eno besedo; MOŠKI!!!!
P.S.: Že neštetokrat napisano, ampak je resnično… Kdo jih pa razume?!
mam kolegico s točno takim problemom. tudi ona je s svojim tipom ze 3 leta tako da ravno razmislam če nisi ti ona 😉
no ampak najbrz nisi ker njen problem se ne konča pri tem, njen tip tudi hodi ven z drugimi prijateljicami raje kot z njo..
ona je seveda gluha za nase namige, naj mu kaj reče.. mislim da ne upa,saj se boji da bi sel pa-pa
jaz ti svetujem da ga ne zmerjas, ampak poskusis drugače, na lep način, da bo videl da te to prizadane. če te ma rad, mu ne bo vsec da si zalostna in prizadeta in zato se bo moral vsaj malo spremenit
Takšen je po značaju.In če se tebi ta njegova lastnost upira in ti gre na živce si boš morala poiskati drugega. Druga možnost je, da ga celo življenje opozarjaš na to, da ti gre to na živce pa te sploh ne bo razumel in upošteval. Nekaj časa bo skrival to svojo značajsko potezo in ko boš odkrila, da se ni spremenil bo zate to velikanski šok. Eni pač niso za skupaj.
Hvala vsem za odgovore, z vsemi se ful strinjam, vse, kar ste napisale je res. Zanima me pa še ena stvar. A je to nevarna značajska poteza-v smislu, a so takšni fantje nagnjeni k varanju? Ali je pač tako komunikativen in prijazen, ampak to je vse? Saj vem, da mi ne morete napisati, ali me bo prevaral ali ne, ampak, rada bi si bila na jasnem, zakaj to počne – a zato, da bi spoznal kakšno drugo ali zato, ker ima pač rad ljudi in dobi s tem “hrano za ego”, se mu malo fajn zdi? Kaj menite? Res si želim priti na jasno, ker bi rada v življenju mirno spala, ne pa da se skoz nekaj sekiram. Če je to znak za alarm, raje neham z njim, kot pa da me na koncu itak prevara. Če pa to ni nič takega, bi pa mogoče lahko kako sprejela da je tak. Kaj, če ga kakšna začne pecat na vse načine? Prijazen in komunikativen kot je…bi se mu super zdelo…ampak a jo bo znal odrinit stran od sebe? In kdaj? Da ne bo že prepozno? Prosim, pomagajte mi razjasnit dvome.
Bguardian, daj samo povej, iz katerega konca si – če se res poznava?
ej, a si že kdaj opazila, kako težko se večina ljudi postavi v kožo nekoga drugega. tudi on se verjetno sploh ni spomnil na to, da je iz tvoje kože videti drugače kot iz njegove. pokaži mu enkrat, kako to zgleda. ko se bo razjezil, ker boš brzela novega soseda spoznavat ali novega člana družbe in se ob tem hihitala itd, ga vprašaj, kako se počuti in mu razloži, da je identična situacija v zamenjanih vlogah. mogoče bo pa dojel 🙂