Najdi forum

Spodnje perilo

>>>>>

a si kej pomislu….sej ravn ženske gate jo zanimajo…pa nauš reku,da starejše gospe tangice nosjo pa tko zgledajo u nih kokr………

Zinka ka pa spanc?

Toooolk časa maš,bi reku,sam na forumu peril obešaš….
ne me čist nč resn uzet ………………………………………..al pa dej

kokr uočš

Barve: najvec imam bordo, taka smart barva mi deluje. Pa tudi taka malo vojasko zelena mi je huda. Pa tudi crno in belo je lepo ob pravi priloznosti.
Ja, tezim k temu, da je vedno iste barve, lepse mi je.
Modrcki: najraje s kostjo, nepodlozene. Hlacke pa cist odvisno, vcasih klasicne, vcasih tangice, odvisno od priloznosti in hlac, ki jih oblecem. Pumparce? Kere so to?

Modre, bele, rdeče, črne, vijolične, roza, belo-rdeče, tigraste, itd. Najraje tangice, ž. boksarce so mi tud kul, še posebej za pozimi, navadne pa tud nosim občasno. Pač odvisno tud kaj mam na spodnje perilo. Hlače in modrček nista vedno iste barve; včasih ja, včasih ne. Moderčkov brez kosti sploh ne nosim, nekateri so podloženi, nekateri ne; tud čipkasto in tud ne čipkasto. Niso mi pa všeč tiste čist navadne gate:) Sicer pa se v sexy perilu tud sama počutim veliko bolj sexy!

Jasn kot beli dan pri prižganih lučeh.

Ja vidte, tole zgori sm bla jest, ker ima Zinka.-piko.hihihihihi
Pa tole sm tud jest, ker ima spet piko.
Ja po piki . me spoznate.
hihihihihihihihihihiihi

zinnči
kakšne maš pa ti gatke?

Torej dragi moji, to sem spet jaz, Zinka s piko, torej Zinka. in nisem ona brez pike. Torej da izdam kake gate jaz rada nosim. To so roza pumbarice, lepo toplo podložene, ker se bojim za svojo veseličko, ki ni več ravno rosno mlada. Tako, da ne bo dileme.

Zinka.

A, ti tudi takšne nosiš. Meni so tudi všeč, ampak pravi moj, da sem še premlada za takšne gatke. Kje jih pa Ti kupuješ?

Ja zdej pa ne vem več kera sem jaz….a sm tista s piko, al sm Zinka.
če sm Zinka. , pol nisem Zinka, če sem pa Zinka, pol pa nism Zinka.———madona, čist ste me zmešal, zdej še to ne vem kolk sm stara, al sm mlada, anucam podložene gate za svojo staro veseličko, al ne.

Ja to je pa res hudič, če človek naenkrat izgubi svojo identiteto in postane anenkrat multipla osebnost. Ampak niakr ne obupaj, v Polju zdravijo tudi takšne in marsikateri se spet najde.

Pumparice so takšne, kot jih je nosila tvoja babica.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close