Najdi forum

Spodnje perilo

meni ni važno kakšno je, važno samo da je čisto in sveže…pa najbodo tange ali pumpe;-) higiena je najbolj važna ….

???
Pa ne mi reči, da si razumel, da se sploh ne umiva?! Bljak….
Se pač večkrat na dan s samo vodo umije, le raznih dišečih dodatkov ne uporablja…To je to!
Drugače se pa glede spodnjega perila načeloma strinjam s tabo – vsako pretiravanje škoduje – pa če gre morda le za redno nošenje npr. tangic. Tudi meni včasih zapaše sprememba in si nadenem navadne, pa svilene, pa bombažne, pa iz samih čipk ipd. Ti pa povem, da moj dragi ob “odkritju”, da nosim navadne bombažne hlačke, pravi, da imam nadete “gate od stare mame”…:-):-):-)
Moje načelo pa je seveda kljub temu – najprej udobje, potem šele ostalo.

bravo žverca žvercasta…….:-)))))

Večina punc danes nosi tangice.

Včasih si moral umakniti gate, da si punci videl rit, danes pa moraš umakniti rit, da vidiš gate:-)

Spodnje perilo ….. čisto,sveže in udobno;
– modrček mora biti prave številke,da mi prsa lepo objame, po možnosti barve kože,da se ne opazi(razen seveda,ko to namerno želim) in idealno bi bilo ,če bi bil iz bombaža z malo elastana…..

_ sp.hlačke:najraje tangice,s podobnimi kriteriji kot modrček. Brez pretiranih čipk vzorcev in brez ostrih robov…..

No ,seveda če priložnost zahteva,pa lahko tudi kaj bolj ekstravagantnega……

Lp

uHHHH,…………..

Večinoma vedno imam oba dela iste barve.

Perilo imam vseh barv, odvisno od priložnosti.
Modrčke imam najraje push-up. Ti so mi taboljši.

Po dnevu imam vedno tangice, ponoči ko grem v posteljo ajat pa navadne spodnje hlačke.

Lp

Ma kakvi, Zinka sploh ni mlada, bi pa rada bla. Bl med zrele gospe sodi…sam ne vem, zakaj jo ženske gate zanimajo?

slin, čist po mojem okusu, slin

Najbolj všeč mi je spodnje perilo zelo živih barv (roza, svetlo zelena, rumena…) in da je bombažno, ker se tko najbolje počutim. Modrček s kostjo.
Imam tudi par kosov bolj zapeljivega perila, ki ga oblečem sem in tja in kadar grem zvečer ven. Vedno nosim tangice. Večinoma uporabljam Lisco in Skiny.

Ha, ha jaz sem pa izjema!

Tud jz prisegam na gate, če je rit velika. Za veliko rit tangice res niso

Jst sm pa glih zadnjič brala da tangice optično zmanjšajo rit…sej če logično razmisliš je res…

Se strinjam s teboj. Kajti tistega, ki ga jaz dobim v roke, tako razvnamem, da strga obleko z mene in perila sploh ne opazi.

Rdeče s svetlo zelenimi srčki in modrimi pikicami.

od modrčkov nosim podložene —

a zato, da vzbudiš pozornost? Ko Te pa mladneič sleče, pa je pa revež šokiran, ker se tisto bujno oprsje nenadoma razblini v skroaj nič in potem ne ve ali nisi morda transvestit.

Glede na to, da omenjaš variante na področju seksa, sklepam, da misliš, da sem gornje vprašanje postavila jaz, ker sem se tu večkrat oglasila v zvezi z omenjeno temo. Očitno se je pod mojim imenom začel oglašati nek drug osebek. Da ne bo zmede, sem si dodala k imenu piko.

In če bo ime Zinka- brez pike, to nisem jaz.
Torej, kot sem že rekla, mene moški samo pogleda in že mu skoraj pride in nemogoče je, da bi opazil moje spodnje perilo, ker ga to v tistem momentu sploh ne zanima.
No, a vam je jasn.

najraje in največ kompletov, najraje črno in belo barvo, imam pa tudi sivo, modre, rdečo, se pravi modrcev ene 10, poleg pripadajočih sp.gat(tangice+navadne) pa še posebej ene 10 tangic+1 hud body.

in kdo veliki riti lahko prepreči, da bi nosila tangice?? je mogoče kak zakon proti temu???

moja rit je čist majhna, pa imam vseen raj gate!! če slučajno ne veš, obstajajo tud MAJHNE gate

Res je!
Ni zakona, ki bi prepovedoval kakršni koli riti nositi tangice. Mislim pa, da bi morala vsaka biti toliko samokritična in preceniti ali ji tangice pristojijo ali ne. Neke meje pa vseeno morajo bit. Kaj prauš?
Glede gat pa ni prav nič narobe, če prisegaš nanje. Konc koncev pa ti ne nosiš gat pač pa gatke, kot praviš imaš majhno ritko.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close