spodnje hlače – madež???
A imaš morda preveč prostega časa, da utegneš šariti po spodnjem perilu? Zakaj ga pa ne vprašaš? Morda je bolan.
Hvala bogu, da ima moj ded fobijo pred gospodinjskimi opravili, vključno s pralnim strojem in gatami in imam samo jaz dostop do tovrstnega materiala. Verjetno bi bile tudi moje gate izpostavljene na forumu ali pa morda celo v kakšnem laboratoriju na analizi DNK.
radovedna ženska, 06.05.2008 ob 09:19
Prosim za resne odgovore. Ni provokacija in prosim, da se vsakršne provokacije vzdržite tisti, ki nimate namena resno odgovarjati. Hvala!
Si verjetno spregledal mojo prošnjo
Ne vem a ste ženske res obsedene same s seboj ,da ne veste kako moško telo funkcionira.
Madež na spodnjicah je lahko marsikaj, ostanek urina, izcedek od kakega vnetja, predvsem pa je lahko t.i. precum, tj. če se moški vzburi, mu( nam) priteče kaka kapljica sluzi… lahko tudi podzavestno med vožnjo npr.ali v službi. Se lahko pojavi tak madež na gatah ki potem spominja na posušeno spermo, če ga je kje namakal si ga je verjetn tut opral in če je šel še scat potem ni več sledi sperme, ki bi se še po odnosu lahko po kapljicah pocedila iz penisa. Kakšna bi te še vprašala:”Kakšen je pa vonj?”. Omg
Moj nasvet
Nehaj mu gledat umazane gate in ne bodi bolestno sumničava…