Najdi forum

spodnje hlače – madež???

Prosim za mnenja, tudi moška. Zanima me od česa je lahko na moških spodnjih hlačah bel posušeni madež – urin ni. Je lahko ostanek sperme, posledica vnetja ali imajo tudi čez dan moški kakšne izcedke, da lahko ostane takšna sled? Prosim za resne odgovore. Ni provokacija in prosim, da se vsakršne provokacije vzdržite tisti, ki nimate namena resno odgovarjati. Hvala!

Po moje gre za spermo.

pa menda ja ne pričakuješ, da boš tu dobila kak drugačen odgovor kot to, da te je prevaral?

In kakšno je tvoje mnenje Boom?

Zanimivo, kakšna vprašanja pridejo na forum z naslovom “čustvena inteligenca”. Ma sej človek ne more verjet. Še en dokaz, da gre tudi ta forum v maloro!!

da te vara z lastnimi gatami :-)))

Tako kot ima ženska izcedke jih imajo tudi moški.Če se mož na splošno počuti slabo ali ga kaj boli,peče,srbi naj obišče zdravnika,če pa je vprašanje le tvoja dvomljivost njegove zvestobe pa ne hiti,ker madež na spodnjih hlačkah ni vedno pokazatelj varanja.lp

Ne vem, kaj sploh hočeš. In kaj, če je sperma? Kaj to pomeni, razen tega, da mu je prišlo? Če bi bila šminka :))), potem se je pa res malo za zamislit :)))

drugič ga takoj pri vratih poglej, če bo prišel domov sploh z gatami.

recept:
prvi mesec imej dnevno kontrolo, potem počasi preidi na manj,
kasneje pa vsaj vsakih 20 dni in nikoli manj, kakor 1x na mesec.
če kaj opaziš, s palico po….

Dajte ji moški napisati, kako je s tem. Jaz bi odgovorila, pa pojma nimam, kaj naj bi se normalno nahajalo na moških gatah. Priznam, da jih ne gledam, ampak skoraj miže preložim iz koša za perilo v stroj. Ogledovanje gat je smrt za romantiko in erotiko.

Prosim za resne odgovore. Ni provokacija in prosim, da se vsakršne provokacije vzdržite tisti, ki nimate namena resno odgovarjati. Hvala!

Si verjetno spregledal mojo prošnjo 🙂

prošnje nisem spegledal.
neumnemu vprašanju pa se nisem moral ogniti.

No, če ti je sedaj lažje …tudi prav :))

kakorkoli pišeš, “gat” ne moreš spregledati in točno veš kakšne so.
veš kakšne so tvoje, od moža in otrok in neumno se je tukaj pretvarjati.

Pretvarjati kaj?

Kaj bi rekel mož, če bi pa gate od žene pregledal??

Kaj so tisti beli, rumeni,rjavi,roza ali že rdeči madeži???? Ljubica, pa ti gniješ???

Bel madež na črni majčki od ljubice, na notranji strani, bi pa po moje že bil znak za preplah…

da ne boš, čez tri dni, ko si boš zamenjala hlačke, videla kakšne so.

Ker vprašuješ po mnenju: moje mnenje je, da ne postavljaš na pravem forumu tega vprašanja. O normalnem delovanju prostate bi kaj več vedel povedati zdravnik.

mislim, ej…vprašanje pa tako da te kap.
Pa kaj misliš, da smo mi dohtarji na daljavo, al kaj?Še dohtar bi moral zadevo dati na analizo, če bi ti hotel 100% odgovoriti.To da so ti odgovorili da te vara, itak veš da se zajebavajo, al ne veš…ja čist možno da ne veš če sprašuješ take kozlarije.
LAhko je to, ali ono, ali tretje….zakaj ga pa ne vprašaš, če te tolk zanima in zakaj mu sploh gledaš kaj mu piše na gatah.Lahko da si ga na roko meče pri takšni firbčni babi kot si ti in mu je potem še malo sperme pocedilo po gatah-ja, verjetno da bo to !

Po logiki stvari sperma ne bo na hlačah, če bo seksal z drugo. Ampak v tej drugi ali v kondomu. Se motim?

New Report

Close