Spodbudna beseda!
Joj, včeraj se mi je v trenutku sesul svet. Možu so odkrili po vsej verjetnosti Hodkingov limfom. Na pregled gre jutri k dr. Vovkovi. Ko berem na forumu razne izkušnje vseh vas, ki so v večji meri pozitivne ne vem kar ne čutim olajšanja. Prosim vas za par spodbudnih besed, ker jih res potrebujem oz. nasvetov!
Dr. Vovkova je super punca! Pri njej sem bila leta 1997 in sem še vedno OK, imam malega otroka, čeprav se ni vedelo, ali bom lahko rodila ali ne zaradi limfomčkov v trebuhu…
Lažje je rečt kot pa storit ampak: POZITIVNO GLEJTA na stvar. To je prvo. Vse bo OK, zadeva je lahko popolnoma ozdravljiva, meni je ogromno pomagal stik z bolniki (takrat na nekem ameriškem forumu, ker tu ni bilo nič). Tu smo, če vaju kaj muči in potrebujeta nasvet.
Tanja
Kot je napisala Tanja! Držita s ein pogumno! Tu smo za vajine težavice, pomisleke, vprašanja.
Limfom je pač en ovinek na poti življenja. Potem, ko ga sprejmeš, vidiš, da ni tako nepregleden, kot se zdi v štartu. 🙂
Javita, kako vama gre!
Da ne bi kdo spregledal danasnjo lepo misel: “Čudovito je biti preprosto – človek in preprosto živeti. Zazreti se v nebo in videti sonce, opazovati cvetje in zvezde ponoči. Gledati otroke, se igrati in smejati z njimi. Delati kar te veseli. Sanjati. Pustiti domišljiji prosto pot. Biti zadovoljen”
LP