Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja splošni zdravnik – MB

splošni zdravnik – MB

Ker vem, da vas je veliko iz mariborskega konca, vas tokrat prosim za pomoč.
Prejšnji teden me je namreč doma čakalo pismo, da moram zamenjati splošno zdravnico. Pojma nimam kam in kako. Rabila bi nekoga, ki dela tudi popoldan, ki se ima še čas posvetiti bolniku.
Na internet strani ZD doma sem našla nekaj imen, ampak jih ne poznam.
Če kdo pozna recimo naslednje zdravnike : Rosana Žveglič-Dimčič, Polona Vobovnik-Grobelnik, Vera Feguš, Petra Lobnik-Paul (vse pri sodišču) in Mojca Rebol-Zadravec in Suzana Židanik (ob Parku)…vesela bi bila vsakega namiga. Hvala
Mogoče lahko predlagate koga drugega?

Pozdravljena Bojana,

Poskusi poklicati zdravstveni dom na Studencih, ambulanto ga. dr. Kosi, zelo prijazna in prijetna zdravnica. Ob torkih ima tudi popoldan uradne ure. Številke žal nimam pri roki.
lep dan želim še naprej
sabina

Midva z možem hodiva, ki Židanikovi in sva z njo zadovoljna. Prijazna, prisluhne. Je pa tudi res, da nisva veliko pri njej. Mislim pa da dela en dan v tednu popoldan.

Predlagam dr. Brigito Šorli, ki dela v Pupinovi ulici, blizu bolnišnice. Jaz sem z njo zelo zadovoljna!

Ojla,

jaz in moja mama že nekaj let obiskujeva dr.Planinšec Majdo na Betnavski (02/3202010, 02/3202011) in sva zelo zadovoljni, ker je zelo široko
razgledana in enostavno super. Edino kar je malo slabše, je veliko
upokojencev, kar povečuje čakalno vrsto. Ampak se da vzdržati oz. se
splača. Sicer ima pa tako koncesijo, kot tudi privat storitve.
Vso srečo pri izbiri in lep pozdrav,
Maja

pozdravljena

midva z možem hodiva že kar nekaj časa k židanikovi, pa sva res zadovoljna. posluša te, vse ti razloži, vzame si čas. Bila je tudi veliko na specializaciji v tujini, tako da je njen spekter znanja zelo širok.

lp

Pozdravljena!

Tudi sama hodim k dr. Zidanikovi ob parku. Kar nekaj casa sem ze zivela v MB, zdravnika pa imela 100 km stran se od prej. Potem sem izvedela za njo in sla vprasat sestro, ce se sprejema paciente. Sestra, ki je sicer prijazna je nekaj mutila, da ne, ker ima ze vse polno on sprejema se samo po dogovoru in osebno itd. Sem pa imela probleme z zdravjem in sem se morala dogovorit za operacijo v MB in tudi k os. zdr. ne mores po operaciji 100 km dalec. Vse to sem ji povedala in ni bilo nobenega problema, se isti dan sem bila na vrsti. Ima pa tudi dober sistem narocanja. Tocno kot si narocen si tudi na vrsti.
Res priporocam.

Mojca

New Report

Close