Splošne težave
Zdravo,
sem 22 letni fant iz okolice Ljubljane. Že več kot eno leto se na splošno počutim zelo slabo, utrujeno in brez energije. Drugače sem športnik, vendar zadnje čase sploh ne more teči veliko ker me začnejo dajat krči v nogah. Vsak dan imam tudi obdobje ki traja nekje 15-20 minut, ko ratam čisto bled in se mi zdi da bi skoraj omedlel.
Nekaj časa nazaj sem bil pri zdravnici, in so mi odkrili ogromno povišano vrednost bilirubina ter me poslali na infekcijsko. Zdaj se mi težave samo stopnjujejo. Od pekočega občutka pri odvajanju, od napihnjenosti ki se pojavlja vsak teden. Čisto sem bled in mi je usak dan slabo.
Včeraj sem dal kri in vodo, za obsežne raziskave ker sem potarnal zdravnici, da ne morem več tko in da je nekaj narobe. Danes mi je rekla da so izvidi jeter patološki, in vprašala če me bolijo mišice. Naročila me je šele v ponedeljek, vendar se počutim tako slabo cel čas da me res zanima kaj bi lahko bil vzrok za vse te težave.
Drugače sem zdrav in sem celo življenje športal, vendar se zadne čase komi prisilim vstat, ali iti iz hše.
Hvala!