Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Splosna zdravnica – laik ali ?

Splosna zdravnica – laik ali ?

Ker ne vem kam tocno naj se obrnem po nasvet, kak napotek,kako lahko urgiram, saj se mi zdi delovanje doticne zdravnice neodpustno.

Ne bom rekla,da sem pretirano obcutljiva, a ko se me, ce ze prime kaka bolezen, imam rada, da si zdravnik vzame vsaj malcek casa na pregledu in ce ni siguren kaj bi to lahko bilo poslje vsaj na kaksno preiskavo, da se najprej razisce vzrok, sele potem v napad z zdravili. K sreci imam tocno tako ginekologinjo.

No tale nasa vaska zdavnica pa deluje izkljucno po principu, zdravila na zdravila. Poves simptome, ona ze pise recepte. Je to normalno?

Zal smo imeli v druzini tragicen primer, ko je ravno tako pisala in pisala recepte, vedno vec je bilo zdravil, zdravje te osebe pa vedno slabse. Ko smo koncno uvideli,da je ta zdravnica ali laik ali da je treba vec ljudi nad 40-im letom pospravit, sli po drugo mnenje. Ko je drugi zdravnik videl vsa zdravila se je prijel samo za glavo in rekel, da upam,da si s temi zalogami tablet in vsega ni zgodilo se kaj hujsega. Vse skupaj vzel in poslal na nadaljne preiskave. Ko je bilo vse crno na belem,se je pricelo konkretno zdravljene,ki pa je bilo zaradi malomarnosti prejsnje laicne zdravnice zal neuspesno.

Torej v ta primer sem se poglobila,ker sem se zaradi neustreznega zdravljena in posmeh zdravice,ces da jih vecina samo jamra, izgubila drago osebo. In ko sem zacela na tem mestu malo raziskovat, sem ugotovila,da to pocne vedno in povsod, celo z mladimi ljudmi. Mojega vrstnika, ki se nekaj let manjka do tretje dekade, je zaradi bolecin v hrbtenici zdravila in zdravila,da se je revez samo zgrudil, pristal na urgenci in vse se je zakljucilo z operacijo,ki je bila zanj odresilna. Lepo je okreval, tisti,ki so ga zdravili potem,pa so se ponovno drzali za glavo,ces s kaksnimi zdravili se ga je lotila primarna zdravnica..

Torej kam se lahko obrnem, na koga lahko apeliram? Ker na mojo zalost je tudi moja izbrana zdravnica,vendar ne za dolgo. Ljudje jemljejo kartoteke ven, ostajajo le starejsi in slabotnejsi,…

Vrana vrani ne bo oči kljuvala, to si zapomni.
Nič ne boš dosegla! Iz mojih iskušenj ti povem…
lp,

teichi – obrni se na ZZS (Zdravniška zbornica Slovenije)
podajam link, da si lahko sama prebereš
http://zzs-mcs.hipergo.com/organizacija/pritozbene_poti.html

upam, da bo kaj pomagalo

Lp.

New Report

Close