Splošna bolnišnica Celje – orl
Pozdravljeni!
lani novembra sem bila v Celju na orl oddelku zaradi operacije nosu. Pohvalila bi osebje, zdravnike in medicinske sestre (in medicinske tehnike). Njihov odnos je bil zelo korekten, bili so zelo prijazni. Na dan operacije, ko sem bila res “boga” je kar naprej prišel kdo k meni, me vprašal kako sem, če je že bolje… veliko sem bruhala, malo me je bilo strah, kako bodo odreagirali. a bilo je super. bili so prijazni, zelo razumevajoči. zelo mi je bilo hudo, ker sem bruhala in bruhala, nihče pa ni nič naredil., da bi nehala. sem mislila, da pač ne morejo. potem pa je za spremembo prišla neka druga medicinska sestra k meni in mi dala 2 injekciji. potem je bilo v redu. izmed vsega osebja mi je ta gospa ostala najbolj v spominu, res ji ni bilo vseeno. vzela si je čas zame in bila zelo zelo prijazna. zanima me, kako bi lahko prišla do nje? namreč rada bi se ji zahvalila…. teden hospitalizacije je kar hitro minil in skoraj mi je bilo malo žal, ko sem morala iti..
tudi pred par leti, ko sem bila na operaciji žrelnice tudi v tej bolnišnici, je bilo osebje zelo prijazno…
se še najdejo prijazni ljudje, ko jih potrebujemo:)
lep pozdrav
Mateja