Najdi forum

sploh ima smisel nadaljevat ?

Tvoj je eden izmed tistih serijskih prevarantov in lažnjivcev, ki jih je dandanes polno. Najbolj enostavno pa je takšnim viseti na netu in pecariti neznanke, ker (skoraj) nihče potem tega ne odkrije. To početje jim je kot droga in ne si misliti, da se je po enem cmeravem pogovoru izpisal s portalov ter s tem končal. Ne, ti tipi se sicer izbrišejo, da kao imajo dokaz za ženske, da jih ni več gor, potem pa si odprejo nov mail in nov profil na portalu ter so še bolj previdni, da se jih ne dobi še 1x.

Toplo ti priporočam čimprejšnji razhod od takšnega lažnjivca. Bo zate dobro, če to narediš, ker verjemi, tega čustvenega direndaja, ki ga boš v prihodnje vedno znova in znova z njim doživljala, si ne želiš.

No, jaz sem ravno ta vikend ugotovila, da se moj partner pase marsikje … čisto naključje, nisem doslej nikoli ničesar posumila.

Očitno je moj e-naslov nekako zašel na njegov “tajni” elektronski račun, mogoče si je kaj forwardiral ali kaj podobnega, in sem dobila vabila s twoo-ja. In seveda potem malo pobrskala in našla njegov profil na več portalih.
Ta vikend je bil s svojimi otroki pri svojih starših, tako da se še nisva videla.
Itak mi je vse jasno. Pa ne vem, kaj otroke meša zraven, če ve, da ga bo biksal. Zaradi tega sem še skoraj bolj besna kot zaradi njegovega bluzenja. Kot da otrokom ni že tako dovolj težko. Že bivša žena je takoj privlekla novega partnerja v hišo, zdaj bo pa še pri njem doma vsakih par mesecev druga ali kako.

https://www.youtube.com/watch?v=P8Ca98oLKzk

…no, vsaj en kompliment je v tej pesimici. :))))))

No kar se tiče najine dinamike odnosa naj napišem,da je bilo vse v redu oz.tako je zgledalo.Skupaj počela veliko stvari se pogovarjala o samem odnosu kako se vidiva v prihodnosti itd.cilji in želje tukaj sva bila usklajena.
Ravno zaradi tega sem bila v “šoku” ok.če začutiš,da z nekom nisi kompatibilen in sta različna v smereh,ki bi naj par združevale in povezovale pa ne gre v tej smeri to razumeš in se odločiš drugače se pravi tak odnos ni zame in več sreče prihodnjič nisem edina in tudi ti nisi edini tako pač je.
Ne maram pa zavajanja,če ti ni do mene oz.najine zveze povej ali kaj te moti in bi želel spremenit.Nisem osebnostno tako naravnana,da se ne bi dalo z mano pogovarjat in izrazit želje ter pričakovanja.Pogovarjala sva se o takih temah,ki so velik tabu za veliko večino ampak sem ga poslušala in delila svoje mnenje z njim brez izpadov ali obtoževanja.Še bi kaj dodala ampak menim,da sem dovolj opisala bistvo

Tvojega srečnega zakona je konec.
Samo je vprašanje časa kdaj boste šli vsak po svoje.
Lahko nadaljuješ ampak črtaj tisto ‘srečnega’.
Prevara je neki v kaj se en normalen človek ne bi nikoli smel spustiti.
Varati…, bilo kogar, je tisto najbolj podn od podnega.
Kaj je s temi današnjimi ljudmi? A so izgubili kompas ?

Spoštovani,
mnogi trdijo, da govorimo o prevari samo tedaj, ko pride do fizične intimnosti partnerja z neko tretjo osebo. V resnici se varanje začne že tedaj, ko imamo odnos s tretjo osebo, ga skrivamo in vemo, da bi ta odnos prizadel našega partnerja. Iz mojega aspekta Marissin partner Marisso vara in pika.

Statistike kažejo, da se povprečen človek 20x/dan zlaže, vendar so to bele laži, katerih se ponavai sploh ne zaveda oz. se jih zave šele tedaj, ko ga natančno vprašamo po določeni stvari. Laži, ki vplivajo na čustva in partnerski odnos pa ne smemo tolerirati. Vsaka taka laž je alarm in je potreben takojšen pogovor. Če se po pogovoru stvari ne spremenijo, je razhod edina rešitev. Z zavestnimi lažnivci je težko oz. nemogoče živeti kvalitetnega partnerskega odnosa.

Osebno mislim, da je dobro, če partnerja malo preverimo, če ga dobimo na laži. Zakaj? Zato, ker človek, ki patološko laže, ni sposoben odkritega komuniciranja. Tudi ena izmed mojih bivših partneric je bila zelo ljubosumna. Preverjala me je. To je naredila nekajkrat, in ko je videla, da ne lažem, tega ni več počela. Zaradi tega nisem bil nikoli jezen in ji tega nisem nikoli očital.

Glede odnosa z bivšimi partnerji pa tole:
Ko sva začela hoditi z ženo, mi je govorila, da že leto dni ni imela nobenega partnerja, in da nima več nobenih vez z bivšimi. No, potem sem izvedel, da se “kliče” z bivšimi, se z nekaterimi sreča itd. Bil sem ogorčen zaradi laži in sem ji to tudi takoj povedal. Povedala mi je, da je popolnoma normalno, da se slišimo z bivšimi, gremo z njimi na kavo itd. Takrat sem bil konzervativnež, človek, ki je 500 let za leseno žlico itd. O tem sem se potem pogovarjal s svojo sestro. Rekla mi je naslednje: “Če je res to za njo normalno potem se tudi ti lahko dobivaš z bivšimi.” In tako sem odšel z bivšo na večerjo. Seveda sem to ženi tudi povedal. Ko sva se zopet dobila, mi sicer ni rekla žal besede, vendar je bila mulasta in seveda je imela nos na tleh. Potem sva se o teh zadevah pogovorila in sem ji povedal, da se bom tudi sam “klical”, pogovarjal in srečeval z bivšimi, dokler se bo ona. Čez teden dni mi je rekla, da se z bivšimi ne dobivamo več. No, ona je vseeno še naprej lagala in tako sva danes ločena!

Sedaj pa vprašanje:
Če je bilo zanjo res nekaj normalnega, da se dobivamo z bivšimi, zakaj je potem rekla, da se z bivšimi več ne dobivamo, ko sem šel z bivšo na večerjo? In zakaj je po najinem pogovoru še vedno lagala?

Podoben primerek ima Marissa. Marissa, že včeraj bi morala oditi!

Imejte se lepo!

Evgen

” Iz mojega aspekta Marissin partner Marisso vara in pika.”

…ne samo tvojega …

ne nima smisla nadaljevat.
resnica, iskrenost, odprtost, to šteje in sebi enakega si zaslužiš.

Dozivela lani z enim glasbenikom podobno bedak je pusto pri men profil fb odprt in sem imela vpogled v cel njegov zenski svet…..tud to da me je eni znanki sinfal itd….samo se mi smili ker zivi internetni svet v realnosti pa je shizofrenik ki ne jemlje zdravil…. revcek ki sam sebe ne mara sicer se bi ustrezno zdravil in nikdar nebo dal ljubezni drugim ker je sam nima do sebe…

Mene pa zanimajo tvoji občutki po tem, ko si spoznala za kakšno osebo gre.
Bi bila prosim tako prijazna in opisala kar si občutila?

Strah in smili se mi… to pa je dalec od tega da bi slo za ljubezen!

New Report

Close