Najdi forum

Lep pozdrav,

imam vprašanje: menstruacijo bi morala dobiti 23.5. Ker je nisem dobila, sem mislila, da sem noseča. 27. 5 pa sem jo dobila. In sicer sem imela skoraj cel dan krče v predelu trebuha. Ali je možno, da je bil to splav?
Kaj predlagate?

Možno je tudi to, če imate le razlog, da tako mislite. Ste imeli v času ovulacije nezaščitene odnose? Če želite vedeti kakšna krvavitev je to bila naredite čimprej Clea-blue test in če bo imel “dve črtici” potem ste bili noseči oziroma morda celo ste noseči, saj krvavitev ne zagotavlja, da je res dokončno prišlo do splava.

Da, z možem se trudiva zanosit. Sem pa naredila prvi dan zamude test, ki pa je bil negativen.
Ponavadi menstruacija ni tako boleča, oziroma nikoli ni bila.

Pa še to:
vem, da dve črtici ponavadi pomenita, da nosečnosti ni, toda veliko žensk pravi, da tudi njim test ni pokazal dveh črtic, pa so potem vseeno bile noseče.

Draga Nina,

Da ne bo kakšne pomote: dve črtici brez dvoma pomenita, da nosečnost JE! Če dveh črtic ni pa to lahko pomeni dvoje: da nosečnosti res ni ali pa, da sicer je, vendar je še premajhna, da bi v urin prišlo dovolj HCG, hormona nosečnosti, ki obarva drugo črtico. V primeru negativnega testa in kljub temu daljše odsotnosti menstruacije je potrebno test ponavljati vsak teden oziroma obiskati ginekologa, da uporabi še kak bolj občutljiv test, npr. iz krvi.

New Report

Close