SPINALNA STENOZA,LUBOSICHIALGIJA
Spoštovani g. Fedorov,
Zahvaljujem se Vam za odgovor glede hude okvare korenine L5 desno in posledično bolečine v ledvenem delu hrbtenice, odrvenelost desne noge ter omrtvičenost stopala in prstov.14.02.2012 so mi ponovno opravili EMG preiskavo- povzetek: “V preiskanih peronalnih mišicah desno, ki jih oskrbuje korenina L5, smo danes že našli nekaj patološke spontane(denervacijske) aktivnosti in močno polifazične potecialne motoričnih enot v m.tibialis anterior dex, nismo pa še zaznamovali potecialov motoričnih enot v m. peroneus longus dex..Pri prejšnjem pregledu pred enim tednom namreč spontane denervacijske aktivnosti še ni bilo in tudi ne znakov reinervacije.”
Prosim Vas ali se bo z manualno terapijo dalo kako pomagati, da mi bodo noga in prsti ponovno funkcionalni? A mi priporočate kakšne vaje, akupunkturo,…?
Oglasil bi se pri Vas, glede na to, da sem iz Primorskega konca ali mi svetujete Ljubljano ali Novo Gorico? A Vi delujete v Mariboru ali Ljubljani?
Še enkrat hvala za pomoč in odgovor.
Žal ne najdem odgovora, verjetno ste odprli novo temo.
Gre za odpoved živca, zdravljenje poteka zelo počasi, najbolj bi vam pomagala akupunktura.
Lep pozdrav,