Najdi forum

Spi vedno drugje

Ne gre za težavo, ampak za mojo radovednost. Naša mala muca Maša (skoraj 1 leto, felix domesticus :-)) , spi skoraj vsakič drugje. Ima svojo košarico, ki je na stolu, tako, da je na visokem, kar ima nadvse rada. Tam spi le občasno. Večkrat spi na meni. Srečam jo pa še na vseh možnih krajih. Čez dan najraje spi pokrita z deko…čeprav je vroče.
Kako kaj vaše mačke in mački?

Nasa muca pa najrajši spi na moji postelji – vedno na istem mestu. Zjutraj, ko pa se pa pride cartlat, pa vedno hoče spati na mojem vzglavniku.

Naša ima tudi kar nekaj priljubljenih mest za spanje, ampak so stalna in na kavču ali postelji vedno eno te isto. Ponoči pa spi v svoji košari, vedno.
Verjetno je to pri mačkah običajno.

LP
Čoko

Nobena naša muca do zdaj ni hotela spati v svoji košarici, ampak vedno kje drugje. Zdaj imamo dve mladi mucki, ki vedno spita v košarici.

Jah, ni. Ker naša mala ima skoz drugo mesto.. recimo na moji postelji,ne spi vedno na istem mestu.

Dokler je bila naša iste starosti, je tudi zelo menjavala mesta. Mislim, da hoče preveriti, kje bi bilo bolje. Za zdaj se je naša odločila za vznožje postelje, tako da moram paziti, kako stegujem noge, ker večkrat naletim na koncu na neke kremplje..

No, pa moje izkušnje s psom! Moja psica ima namreč ponoči selitve. Včasih ko sva si še s sestro delili sobo, je psica spala nekaj časa pri njej, nekaj časa pri meni. Zdaj pa gre zvečer obvezno spat v svojo košaro, ponoči pride pa k meni. Če jo zebe hoče pod odejo, čez 10 minut pa ji postane vroče in sili ven. Občasno spi naslonjena na moj hrbet, spet drugič hoče spati z glavo na moji nogi.
Včeraj zvečer je zlezla pod odejo in zvila k mojim nogam. Čez 5 minut ji to ni bilo več všeč in se je zleknila na odejo, tako, da se jaz sploh nisem mogla premaknit.
Vsakič ko se premakne, me zbudi.

Kot vidite so tudi psi, ki želijo spati na vseh mogočih koncih. lp

Naš muc (9 let) ima že vse svoje življenje vsaj 10 prostorčkov. Ko jeb il še majhen, smo mu kupil to, pa ono košarico, pa iz blaga, pa …………., ampak najraje pa spi na kupu sveže opranega perila, ko ga poberem, in pol tko fino diši ……………

Tudi moj muc (9. let) se najraje uleže na kup opranega perila, spi pa tudi vedno drugje. Včasih v košari-kar nekaj časa, potem pa kar beži stran od nje in spi kje drugje – koš za perilo…….

di

Hehe… eh, tej naši mački in psi.

New Report

Close