Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost spet tu II

spet tu II

Pozdravljene sotrpinke !

Moram vam povedati, da ste super, redno vas berem, bolj malo pišem, pst, ker so nam prepovedali uporabo interneta v službi, pa se malo švercam tu pa tam. Drugače sem seveda tudi jaz že v drugem ciklusu. Teta s krvavca me je obiskala v nedeljo in celo prej kot je bilo pričakovati, tako da se mi bilo treba testirati. Tako , da tudi maj ni bil moj mesec. Beda !!!
Jutri se moram naročiti na laparo in bom na vrsti šele septembra. Ko sem bila na GK na pregledu pri Dr. Drobniču ni hotel slišati za inseminacijo, čeprav sem imela napotnico za njo. Rekel je , da je bolje če grem prej na laparo. ne vem pa zakaj se tako dolgo čaka za laparo. Bi razumela na inseminacijo al pa na IVF. Groza, zanima me če katera ve ali grem lahko kam drugam na laparo, če je res to potrebno. Šele septembra na laparo, bog si ga vedi, kdaj bom na vrsti za na inseminacijo !!!
Tašika , upam, da to bereš, baje so tudi tebe naročili na laparo šele septembra, če te niso se ti opravičujem, sem malo zamešala. Prosim javi se, ker imam tudi zate en kup vprašanj glede na to , da sva bile skoraj skupaj na GK, baje si bila v petek, jaz pa v ponedeljek 27.05 !
Puce držim pesti za vse , po vseh teh čakalnih vrstah na GK, sem se odločila da bom več skakala naravno , bo prej po moje !

Lepe pozdrave

Živjo, Karin!

Ja, jaz sem bila v petek na GK. Dobila sem napotnico za kri za hormonske preiskave. Kri moraš dati 6. ali 7. dan ciklusa, tako da sem bila v pon. 03. 06. spet tam, da so mi “puščali srčno kri” (vzamejo nareč kar veliko krvi).
Od dr. Medveda sem dobila tudi napotnico za laparo in histeroskopijo (tudi mene nočejo vzeti kar takoj na inseminacijo ali IVF). Pravijo, da je treba še enkrat laparo delati, ker je potem velika možnost, da se zanosi naravno. Če pa bodo pri lapari videli, da ni kaj v redu z jajčeci, pa grem lahko takoj na IVF. Tako mi je razložil Medo.
Danes, po 2 dneh klicanja, sem vendarle govorila z sestro za naročanje za laparo. Dobila sem št. 748 in rekla mi je, naj pokličem 1. dan M v avgustu, da mi bo dala datum za septembra.
Medved mi je razložil, da imajo v juniju vsi kirurgi seminar ali nekaj takega na Nizozemskem in nobenega ne bo, julija in avgusta pa ne operirajo.
Tako, da izgleda, bomo morale kar do sept. zdržati. Da ne boš mislila, meni gre zelo na živce, ker sem se psihično pripravila, da bom vse to dala skozi še pred poletjem. No ja, višja sila!
Izgleda, da si ti na istem, ali ne?

Zdaj pa bežim domov. Si jutri kaj piševa, a ne?
Oglasi se še!

Lp,
Tašika

Živjo Karin

Zakaj pa ne probaš vprašati v Izoli, saj ti je vseeno kdo ti dela. Jaz, če bi bila na mesto tebe bi se pozanimala v Izoli ali v Postojni.
Kako si kaj? Pa oglasi se še kaj….

lp, Doroteja

Dragi dekleti, jaz sem imela laparo. lani oktobra, nato je rekel G, da čez 3 mesece na kontrolo (vse OK), nato sva morala z možem opraviti: on še enkrat spermiogram, jaz hormonske preiskave, nato zdravniški štrajk, začetek aprila z vsemi izvidi ponovno na GK in zgleda, da bom šele septembra na vrsti za inseminacijo. Da popiz..š!!!

Nočem vama zbijati morale, sem imela tudi malo smole (štrajk, pa hormonski testi, ki se delajo samo na določene dni v ciklusu, so padli ravno na vikend – pa je šel 1 mesec…). Samo toliko v informacijo. Upam, da bo pri vaju hitreje!

LP, Andreja

New Report

Close