spet trisequens
Če se spomnite mojih vprašanj v zvezi Triseqensom. Danes nadaljujem. Bila sem pri ginekologinji in imam pritisk verjetno zaradi tablet 167/95. Ker mi ni bilo dobro mre je zdravnica naročila za jutri. Tako da ginek. pregleda ni opravila. Povedala je da nemudoma neham jemati zdravila-hormone. Kaj bo pa zdaj. Ali po taki prekinitvi nasatne spet menstuacija (ravno sem se loasla težke menstruacije). Tiseqquns sem jemala 6 dni. Pred tem sem imela pritisk 13/75. Menite da je res problem v odzivu mojega telesa na hormone.Po vseh antibiotikih 8vibramicin. erforal ali podobno) še vedno čutim pritisk v spodnjem delu trebuha in špikanje obeh jajčnikov. Kaj mislite kaj se dogaja z mano.Mislite da bi Logest kot ste mi zadnjič omenili res pomagal. Jutri imam ponovni pregled popoldan.
Hvala za vse odgovore do sedaj.
Lep pozdrav
IVA
Draga Iva,
kar sem napisal do zdaj se mislil na splošno, kaj bi bilo za vas konkretno v tej situaciji najbolje, pa bo morala oceniti vaša ginekologinja, saj bolj podrobno po pošti ni mogoče svetovati. Če kaže, da se ob jemanju hormonov tako močno odzivate z zvišanjem krvnega tlaka potem gotovo niste primerni za hormone, verjetno tudi ne ob Logestu. SEveda pa enkratno zvišanje tlaka še ne pomeni ,da jetemu res tako. Po krajšem premoru velja test s hormoni ponoviti in hkrati spremljati tudi vaš profil krvnega tlaka čez dan. Le tako je mogoče preprečiti lažen alarm in morebiti “odvzem za vas sicer pomembne terapije” s hormoni.