SPET TO MLEKO!!!!
Pa še nekaj!Za vse tiste ki uporabljate Aptamil mleko za svoje malčke!??Povejte mi zakaj in kako je lahko tolikšna razlika med “slo” in avstrijskim mlekom?Prve škatle sem kupila v drogeriji v Slo.in se mi je zdelo vse ok,sicer sem ga komaj začela uporabljati pa ok.!Ni bilo panike!Potem mi je klolegica prinesla Aptamil 2 iz Avstrije in kasneje še tašča iz Ljubljane-Muller-ja!Zdaj pa razlika-Avs.se začne z 140ml vode in 4 mericami mleka ter nadaljuje 175ml.in 5 meric,210ml in 6meric,230ml in 6 pa pol merice!Potem pa pogledam na gunega iz Muller-ja se pa začne 60ml in 2 merice,90ml vode in 3 merice,120ml in 4 merice,150ml in 5 meric mleka!Obe škatli sta bili orginal in nemška navodila gor pa vendar taka razlika!Zakaj tako?Je potem tudi vsebina vrečke drugačna?Res mi ni jasno,sploh pa ne sedaj ko dajem mali 140ml. mleka a kaj ko bom odprla novo škatlo-slo.naj ji pa dajem koliko?Kaj pa cena?Iz lj.za 800 sit cenejsi iz Avs.pa za 1800!
Mal sem zdolgovezila ampak upam da se bo našla kakšna ki mi bo znala tole pojasnit!
Lep pozdrav!
Dajaj toliko, kot piše na škatli! Gre za različne granulacije mleka in posledično gre v merico nekje več drugje pa manj prahu. Če je prah zelo fin, ga gre v merico veliko več, kot če je granulat (drobne kroglice). V glavnem, mleko naredi po navodilih na tisti škatli, iz katere jemlješ. Če boš primerjala merici, se bosta tudi ti dve razlikovali.