Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Spet ta krvomočnica

Spet ta krvomočnica

Pozdravljene.
Kot veste sem pričela v tem ciklusu uživati krvomočnico z medom in Gelee Royal + Q 10. Toda nastali so rahli problemčki ki si jih ne znam razložiti . Danes je 22 dan ciklusa in mene že od 20 dne močno boli v križu in imam bolečo maternico in napet trebuh. Občutek je katastrofalen. Ko grem po stopnicah me ful boli, ne morem imet spolnih odnosov ker je bolečina neznosna. Kaj menite naj opustim ta caj, ali naj vstrajam do konca? ste druge imele tudi takšne probleme? Čaj pijem vedno zvečer po požirkih. Imam pa tudi redne goste izcedke ki jih prej nisem imela razen pri O.
Eva*

Hm hm, ne vem, kaj bi rekla.

V križu te lahko boli tudi od česa drugega, za bolečo maternico, napet trebuh in izcedek pa je mogoče res odgovorna krvomočnica. Verjamem, da je hudo. Morda pa bi obiskala ginekologa, da pogleda, če je vse v redu (mogoče hiperstimulacija jajčnikov?), morda bi morala pregledati tudi urin. Poskusi zdržati do konca ciklusa, saj je tako večja verjetnost, da bo čaj pomagal. Če bo pa prehudo, pa prenehaj – boš vsaj vedela, da je od krvomočnice.

Sama jo pijem zdaj drugi mesec (enako kot ti) in takšnih težav nimam. Pravzaprav sploh ne opažam nobenih učinkov, ki jih opisujete druge na forumu, tako da me že skrbi, če sploh kaj “dela”.

Upam, da bo kmalu bolje. Premisli pa, če si v tem ciklusu (tam pred 20. dnem) še kaj spremenila: uvedla nov šport, se veliko vozila z avtom, jedla kakšno posebno hrano, se prenaprezala ipd. Skratka, izloči druge možne faktorje.

Želim ti lep dan in konec vseh bolečin!

Ena

Eva, mislim, da tvoje težave ne izvirajo iz krvomočnice, ker mislim, da ta čaj skrbi za dobro prekrvavitev vsega tam spodaj in ne povzroča težav, kot jih opisuješ. Jaz jo redno pijem in nima nobenih stranskih učinkov.
Verjetno bo res najbolje tako, kot je napisala Ena… Pojdi k ginekologu na pregled.

Eva* jaz mislim, da ima Ena prav, da raje premisli, če si kaj težkega dvignila in kaj narobe pojedla. Zdaj je kostanj izredno aktualen in meni ponavadi naredi take občutke kot jih opisuješ. Včeraj se niti vsest nisem mogla tok so me boleli jajčniki in imam na sumu ravno kostanj :((((((((((

Seveda moraš it zdravniku v kolikor se ne bo v dveh dneh umirilo

Pozdravček – Ajda

Danes je že bolje. Sem pa klicala mojwga G in naročil me je šele za konec meseca. Sem mu omenola kaj pijem pa je rekel, da nič ne škodi, če malo šravfa se vsaj čuti, da se nekaj dogaja.
Eva*

New Report

Close