Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Abdominalna kirurgija Spet ta kila

Spet ta kila

22. marca letos sem bila operirana za kilo. Velika je bila cca 6 cm, levo od popka. En teden po operaciji /imela sem epiduralno narkozo/, sem imela zelo hude bolečine v trebušni votlini, desna noga mi je mrtvila, na njo nisem mogla stopiti. Po preiskavi na urgenci, sem dobila Liryco 75, po 2 dneh je že bilo izboljšanje. V bolniškem staležu od operacije sem bila 2 meseca, kar je priporočila operaterka zaradi opravljanja težjega fizičnega dela.

In že spet: zopet imam kilo, čeprav sem se merkala pri dvigovanju bremen najmanj 4 mesece po operaciji. Kila je na istem mestu! Rahlo me je že začela ovirati pri počepu. Teh v službi dnevno naredim cca 250.

Jasno mi je, da bo zopet treba na operacijo in sem zaradi tega prav jezna in žalostna, ker bom prisiljena biti v staležu. Gospod dohtor, ali je za mene kakšna dokončna rešitev, da bi tokrat šla resnično zadnji krat na operacijo, da bi bila opravljena tako, da mi ne bi bilo potrebno potem nikoli več iti? Sem v 50. letu, delovne dobe pred seboj še ohoho let, drugače zdrava, občasno me daje PMS. Vsaj kakšno besedo tolažbe in nasvet prosim.
Hvala!

Spoštovana, oglasite se v Kirurskem sanatoriju Rožna dolina, v moji ambulanti (tel 014779412).
lp

************************************* Dr.Mark Mušič dr.med.spec splošne kirurgije

New Report

Close