Zdravo Goran imam vprašanje prav zate!
Zanima me kako deluje ta fat burner!Praviš da si na to ž odgovoril ,ampak jaz tega nikjer ne najdem ,sem bol nova na netu.Pa kateri fat burnerji so v redu? Kaj se zgodi z maščobo ali tisto npr kar preveč poješ npr OH se spreminja v Energijo ali maščobo ob jemanju fat burnerja in seveda potem aerobne vaje(kolesarjenje,itd)
Zanima me pa še nekaj bolj pomembnega npr če to jemleš si opisal da hitreje kuriš maščobo ali to pomeni da boš zaradi tega izgubil maščobo tudi dol z lic(obraza) ali samo kaj pa jz vm noge,rit,stegna.Namreč nočem izgubiti lička.
Lep pozdrav VSEM!
Mateja,
Uporabi iskalec… vpiši iskalni pojem, fatburner, carnitin, diet fuel pa boš našla odgovore na to temo.
Maščobo seveda izgubljaš sočasno povsod kjer se nahaja… torej se to lahko pozna tudi na obrazu, zadnjici, trebuhu… zamisli si, kot da vsakič ko se znebiš nekaj maščobe… odpade ena tanka rezina sloja maščobe dol s tvojega telesa… nekako enakomerno s tvojega telesa. Včasih se to pazna tudi kjes si še posebej ženske ne želijo, torej tudi na prsih… ki se veči del sestojijo iz maščobe.
lp,
Goran
Jez ti lahko samo tok povem kar vem-ne veliko:fat burnerje jemljem ene dva tedna,imajo ogaben okus,vendar nekako zamižiš na eno oko ko pomisliš da gre za tvoje telo.Zaenkrat še ni nobenega učinka ker imam male odmerke-en tablet pred treningom in enega po treningu.Opazila sem da več švicam in imam tudi več kondicije.Zakaj jih jemljem?Meni pa je cilj izgubiti nekaj kg,predvsem pa za eno številko ali dve zmanjšati oprsje.Fat burnerji ne podpirajo lenobe,vseeno moraš intenzivno telovaditi in paziti na prehrano,s tem da bo odvečno maščobo telo hitreje predelalo,hrano pa hitreje prebavilo.Ne pričakuj pa rezultatov takoj!Jaz hodim na fitnes vsak dan po eno do dve uri,2x na teden na aerobiko-sedaj en mesec in pol.Rezultatov ni,pa se ne sekiram ker vem da enkrat bodo,pa če drugega ne,s fitnesa pridem vsaj dobre volje in ves dan se super počutim-to pa je več vredno kot karkoli drugega.
Pozdravček,Špagetka