Najdi forum

spet sod brez dna

imam povsem enak problem kot katja, ki pravi, da ne more nehati jesti. vem, da rabim pomoč kajti sama sem se že neštetokrat poskusila se spravit v red ampak ne gre. vesela sem, da nism edina v tej stvari ampak ne mislite, da vam privoščim. ne sploh ne. tega pekla ne privoščim nikomur. torej POTREBUJEM pomoč. kam naj se obrnem????????????????????? lep dan vam želim

Draga MIKA,
kot zveni iz tvojega pisma, precej trpiš glede hrane in prav je, da si poiščeš pomoč . Ker ne vem, odkod si, bo moj odgovor bolj splošen.
Ena možnost je obisk pri svojem zdravniku, ki te bo naprej ustrezno napotil v tvojem okolišu.
Druge možnosti pa boš našla na domači strani Ženske svetovalnice, pod motnjami hranjenja (morda bo treba malo bolj pobrskati) – na Žensko svetovalnico pa lahko tudi pokličeš in se dogovoriš za informativni osebni obisk.

lep pozdrav,
Ana Ziherl

Živjo!

Imam enak problem. Svetujem ti,da se obrneš na Žensko svetovalnico, kjer ti nudijo pomoč.
Tja sem že klicala, punce so zeellllooooo prijazne in verjamem, da ti bodo pomagale.
Zaradi večjih razlogov mi še ni uspelo priti do Svetovalnice, a bom jutri ponovno poklicala ter se zmenila za datum.
Kličeš lahko ob sredah popoldne ter petkih dopoldne.
Želim ti vso srečo.

🙂

Mika,
tudi jaz imam enak prblem kot ti. Pompolnoma te razumem in tudi jaz iscem pomc. Na internetu sem zasledila, da v Sloveniji obstaja skupina Overeaters Anonymous, njihov elektronski naslov pa je: [email protected] , skupinja se ukvarja s problrmom prenajedanja. A zal ti vec o tem ne znam povedati

Zelim ti veliko uspeha!

Aleksandra

New Report

Close