spet sem tu
Pozdravljene moje punce, spet sem tu , nisem pozabila na vas , le v službi imamo težave z internetom. Zahvaljujem se vsem , katere ste me pogrešale, še posebej naši zlati Doroteji, ki me je tudi poklicala po telefonu, doroteja hvala.
No jaz sem se nekako pobrala, kaj sem pa hotela, življenje gre naprej in borim se naprej. Bila sem v ponedeljek na GK v Ljubljani, osebje fulllll prijazno, dr. Drobnič super, le res je da tam poteka vse zeloooooooo počasi. Bila sem le na posvetu, ker sem imela napotnico za inseminacijo in niti pod razno mi jo ne bodo delali, ampak prej moram na laparo. In to šele septembra. Mož je delal spermogram, p.s. brez nobene revije, kar je žalostno, prostor majhen , ven je prišel ves moker, ha ha..
Moti me le to, da boma zvedela za rezultate spermografa šele septembra, ko sva spet naročena za pregled. Prej mi ne moremo povedati, ne vem pa zakaj jim toliko rabi.
Drugače pa pričakujem M. okoli 5. junija, upam da je ne bo, no tako kot vsak mesece. Me že zvija in črviči, tako da …., no upam na čudež !!!!!
Lepo se imejte in se še kaj tu pa tam oglasim !
Karin
Zateži za izvide spermiograma. Naj ge mož samplačniško že prej k zdravniku vprašat, kako in kaj!
Moj mož vem, da je “pod redno” čakal kakšen mesec na izvide. Če bi se pa takrat odločil za samoplačniško, bi bil takoj na vrsti. Verjetno je ta september pač posledica dopustov.
Karin, tudi jaz čakam M. Mogoče pa tudi meni po čudežu izostane… :-)))))))))
Pozdravljena med nami, Karin!
Moj mož je bil včeraj na GK in dal seme. Rekli so mu, da bo imel pregled res šele septembra. Do takrat pa se lahko zgodi vse mogoče.
Jaz grem pa jutri na GK, da vidim, ali mi bodo še enkrat delali laparo, ali ne.
Karin, srčno upam da ne bove rabili uslug GK septembra!
Tašika