Najdi forum

spet prsi

POzdravljeni!
Stara sem 22 let, in ugotavljam, da velikost mojih dojk kr nekam izginja 🙁 Prej sem imela čist normalno 75 B..Namreč, ni mi jasno…kako to? res,da sem izgubila par kg, kar mislim,da ni omembe vredno..tudi fitnes redno obiskujem, za kar mislim,da bi mi moral samo še izboljšat izgled in obliko dojk…saj so lepe, ampak so manjše kot prej. ne vem no!

Sem premlada za OP? Kako dolgo je potrebno čakati,da prideš na vrsto- kak mesec? Kaj pa, ko bom imela otroke in dojila- bo to kaj vplivalo, se bodo prsi spet povesile :(???

hvala za odgovor!
LP_Nadine

Pozdravljeni
Teh nekaj izgubljenih kilogramov lahko pomeni tudi zmanjšanje dojk.

Za poseg ste v primernih letih. Vsadki praviloma ne vplivajo na dojenje saj so vstavljeni pod žlezo ali pod veliko prsno mišico. Med dojenjem se žlezi povečata dojki nabrekneta. Kakšni bosta po dojenju je odvisno od velikosti , ki sta jo dosegli in od lastnosti vašega vezivnega tkiva.

Po pregledu je pri meni čakalna doba približno mesec dni.

Prilagam povezavo do kratke informativne strani o povečanju dojk:

Lep pozdrav

Aleš

Torej g.Leskovšek, mi svetujete, da si povečam po rojstvu otroka?? Mislite, da je to bolje? Ampak še ne mislim imet otroka kar nekaj let…

lp

Živijo

Veliko žensk se odloči za povečanje prsi že pred nosečnostjo brez posebnih zapletov pri dojenju.
Oglasite se v moji ambuanti na sredo popoldan, najbolje med 17:30 in 18:00h in vam bom ob pregledu lahko svetoval.

Lep pozdrav

Aleš

Hvala za prijaznost!

lp

New Report

Close