Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza spet pekoč občutek :(

spet pekoč občutek :(

pred 7 leti so me začeli matrati pakoči občutki po desnem stegnu, učasig tudi po goleni in po roki. Občasno tudi po levi strani, vendar le malo malo. občutek sem imela da imam taževe z očmi- če je nekaj iztopalo iz nejke površine- recimo belo svetleče sem ob pogledu na drugo stran prostora ” to nesla s sabo”. In Usi zvidi bp, MT tudi. Umes sem rodila je bilo dobro, sedaj pa spet, ta občutek pekoč, tak občutek imam tudi po levi strani glave- kot da bi me kdo cukal za lase. Z oćmi je še dokaj v redu. Sem pa zadnje časa občasno omotična, mišice se mi tresejo. Fizično sem dobro, tudi tečem. Bi bila lahko to MS? že pred leti sem se bala da bi bilo to tzo, vendar so rekli da mi ni nič. Imam pa tudi psihične težave, sem abksiozna, vsa v strahu za vsako stvar, csako stvar potenciram, sanjam da bom umrla da bo otrok brez mene in take, tako da res težko živim s temi strahi. začela sem jemati paroxat, učasih uzamem xanax ki mi je malo ppomagal.

hvala

Kaj pa pravi osebni zdravnik?

pravi da gre bolj za psohične težave kot me pozna. če želim lahko grem na mr je rekel.

čudno mi je tudi to da zvečer ko spat in zaprem oči imam take bliskavice pred oči, vse se neki giba… opažam da ko berem knjigo pred spanjem da i sveti luč v oči in se potem mi to pojavi

New Report

Close