Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Spet ni uspelo

Spet ni uspelo

Hojla ženskice

Danes, 36-ti dan, sem naredila test in je spet negativen, pa še vedno nimama M. Bianca si imela prav, ko si rekla, da se po IVF podaljša ciklus. No, bomo šli pa po zmrznjenčke – mogoče bo pa tisto uspešno, a ne ?
Glavo pokonci in gremo naprej.
Želim vam lep dan.

Ajda J

Ej, Ajdi!

Spet bova skp jamrale! hahahaha
Ej, dons, odkar sm budna, mislm na tvoj test in zdele sm takoj letela “on line” in vidm tole….
Ej, sej jest tut še nimam M. Men se je zgleda tut skeglal od Klomifena al pa živcev.
U glavnem, draga Ajdi, jest grem zdele na Dalejnsk trava kosit, taku, da bom spet “on line” v nedelo zvečer.

Ej, pejt se ramo od tvojga zdret. Full nuca!

Te polublam! Gremo v borbo! Ju-hej! :-)))))

Tajzl prdajzl

Punce ne nehat upat! Če ni M, potem je še vedno velika možnost!

Lep vikend

Točno tako. Dokler smo žive obstaja upanje!!!
Tudi tebi lep vikend

Ajda J

Draga Ajdica J

Tako sem razočarana, ampak vseeno še vedno upam, ker še nisi dobila M. Danes, ko si mi poslala SMS sporočilo, sva z možem oba tako počasi odpirala, in sem skoraj mežala, da bi ja videla huraaaaa uspelo mi je. Joj kako me je stisnilo pri srcu, ko si mi napisala, da je negativno, takoj se mi je nos povesil dol. Jaz še vedno upam zate. Drži se in bo, mora biti in konec……
Lep sončen pozdravlek z primorskega konca
Doroteja
Še vedno držim pestiiiiiiii!!!

Doroteja ti si pa res en najbolj optimističen človeček kar jih poznam: Nikoli ne obupaš, nikoli ne kloneš pa če je nevem kako hudo. Predvsem pa premoreš toliko sočutja. Hvala za tvoje upanje. Tudi jaz in vse na forumu bomo še prišle na vrsto, slej ali prej. Samo še malo bo potrebno počakati..

Poljubček in hvala

Hoj, tudi meni ni uspelo. Danes zjutraj mi je pricurljala M. V bistvu hvala bogu. Sedaj boste rekle: “Kaj se tej babi meša, al kaj?” Ne, ne! V petek sem naredila CB in ugotovila, da pač nisem noseča. Potem me je pa začelo skrbeti, zakaj potem še ni M, ker imam sicer ful točne cikluse. Bala sem se, da se mi je naredila kakšna cista, bla, bla, bla… in da še dolgo ne bo M. Če pa ni M, ne more biti nosečnosti. Jasno, kot beli dan. Še Pušenjak je pisal o tem!

Torej, danes se začenja zame nova kalvarija (hahahahaha!), novi skoki, bla, bla, bla.

UPAM, DA BOMO KMALU USPEŠNE, A NE?

Dobro zajadrajte v nov delovni teden! Beeeeeeee, kok bi bla jest zdele raj na porodniški…..

Taja saj boš na porodnišli čez natanko 10 mesecev. Noooo sedaj pa veselo na delo, pa hopa rukaaaaa……..

lp, Doroteja

jU-HEJ!

DOROTEJA, TI SI FACA!

New Report

Close