Najdi forum

Spet horoskopi :-)

Noben ni reku, da partnerja izbira po znamenju, ampak je vsak opisal samo svoja opažanja…če bi bil horoskop ćist đaba, pol ga sploh ne bi delal 🙂 Verjetno nekaj splošnih karakteristik za znamenje že drži, ni pa zdej to nekaj na kar bi se strogo opiral pri izbiri socialnih znanstev 🙂

PS: Mislim da so dvojčki najmanj priljubljeno znamenje glede na poste :))

******Baje da biki in levi ne gredo prav preveč skupaj, pa vendar so skoraj vsi moji ex tipi levi.. *********

Ex so zato, ker ne greste skupaj :-))))

Obdelano miljontič ampak naj vam bo k se mi glih da.. 😉
Sem STRELKA.. baje da tipična.. sej veste: trmasta, hitro se naveličam (pač stvar mi mora bit zanimiva skoz.. če ne je štala… če mi je pa stvar resnično zanimiva, potem pa vztrajam in ponavad vedno dobim kar hočem 🙂 ), en težk dobrovoljček, lahko se hitro razjezim (čeprav zadne cajte niti ne tolk hitr.. se morš kr potrudt da mi na živc stopš 😀 ), vendar tud hitro odpustim.. zanimive in privlačne so mi tuje kulture, jeziki, rada potujem in si ogledujem tuje dežele (torej avanturistka.. adrenalin tud dela svoje 🙂 )… Glede na to da je moj znak OGNJENO ZNAMENJE, sem energična (čist preveč polna energije), v večini stvari, ki jih počnem, strastna, brez dlake na jeziku (direktna in odkrita, pa če ti je to všeč al ne).. uglavnem.. mal pomislte kakšne lastnosti ma ogenj.. podobna sm jz (največja fora.. lase mam pobarvane na temno rdeče.. torej.. še dodatna primerjava 😉 )… rada mam lov (na moški del prebivalstva seveda, vendar plen ne sme bit lahek, ker če kdo mene lovi, se mora tud kar krepko potrudt, drugače lov ni zanimiv)… uglavnem tipična strelka. 🙂
Kar se ujemanja tiče.. v postli se odlično ujamem z levom in ovnom ter seveda s strelcem. Kot prijatelji so mi na kožo pisane tehtnice (moja najboljša prijateljica in moj najboljši prijatelj 😀 ), dvojčki (vedno me znajo spravt v smeh, čeprav majo tud svoje slabe lastnosti, ampak.. kdo jih pa nima? jz itaq priznam da jih mam) in vodnarji (čeprav slednji niti ne tolk no..). Z raki sm dostkrat v konfliktu, sam ni večje panike. Ribe so še nekak cool.. pa škorpijončki so tud super. Device so rahlo.. hmm.. ne vem no.. Biki so uredu. 🙂 Kozorogi so odlični sogovorniki pa tud njihov pogled na svet mi je všeč (edinstven). 🙂
To je več al manj to no.. Noben znak ni tak neznosen no.. vsaj ne da bi jz vedla zanga.. mogoče rak še najbolj.. ampak poznam tud ene par rakov k so ful uredu ljudje. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close