Najdi forum

Spet horoskopi :-)

Katera znamenja se vam zdi, da vam najbolj ustrezajo (npr. da jih je največ med vašimi prijatelji, dobrimi znanci, ljudmi ki so vam všeč nasplošno)? Meni osebno so, čeprav sem tehtnica (in me naj bi “pasale” skupaj z zračnimi znamenji) še najbližje ribe – med mojimi najbližjimi prijatelji so v bistvu same ribe in se mi je zazdelo, da to pa mora biti več kot le naključje, da mi torej očitno ustreza to znamenje (čeprav po “doktrini” naj ne bi preveč pasala z njimi).

Hm 🙂 Ribica po horoskopu …. ugotavljam le to, da absolutno ne pašem k ovcam (torej ženskim osebam, ki so po horoskopu ovni) … 🙂 Drugače pa niti ne vem 🙂

Banshee. LN :]

ja jest sem ribica in sem ugotovila da niti slučajno ne pašem k dvojčkom!!dvojčki so mi totalno nasprotje!!!najbolj pa se ujemam z ribicam,rakom in vodnarjem!!!!

Še ena ribica…najbolj se pa ujemam s škorpijonom, rakom, ribico. Dost uredu se mi zdita tut vodnar in kozorog. Absolutno preveč živce parajoči so mi pa ovni in dvojčki.

Scorpio rules!!!

Ne maram pa dvojnih obrazov dvojčkov, poglavarskih levov in neodločnih tehtnic.

najbolj se razumem s puncami ki so rojene takoj po novem letu (nimam pojma kateri horoskop je to),pa tud s puncami ki so dvojčice
jest sm tak nežen dvojček 🙂

ku ku Blondy 🙂

_____________________________________ življenje ni orehova potica

dvojčki so obupni!!imajo dva obraza!!!nikol ne veš kaj jih bo prijel!!!groza!!!

jest sm drugačen dvojček,preveč se sekiram za vsako stvar,pa lahko me je prepričat,težko rečem ne ……. imam veliko dost slabih lastnosti,no glih dvojnega obraza nimam …

eeeeh dajte no, brezveze – nekoga kar v defaultu odjebat, ker se pač kao ne skladaš z njim po horoskopu. Nonsens.

Kaj pa če človek rojen v znamenju škorpijona dva obraza, oz. je lev bojazljiv in neodločljiv pa tehtnica manipulatorska in ukazovalna, potem pa vse te vaše teorije nimajo za pol litra slane vode.

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

ja jest sem imela dve resni zvezi z dvojčkom in je bilo obupno!!!za nič se ni sekiral,ko so bili problemi se ni hotel in znal pogovort,enkrat je bil dober,čez 5min pa že slab!!!spreminjal se je kod vreme!!!zaklela sem se da nikoli več ne bom z dvojčkom!!!!

ja, men je blo najbolj smešn, ker mi je sestra takoj rekla, da en ni zame, ker je po horoskopu to in to.., pa še pozna ga ne…res smešno!

iz mojih izkušenj taki deci pridejo najbolj skoz,ne sekirajo se,briga jih če jih punca pusti,ker vejo da bodo lahko kmal dobili novo,itd
jest mam dve zelo slabi izkušnji z vodnarkama,če bi mi ena simpatična punca rekla da je vodnarka bi najbrž kar dol padu al pa se bi mi zaletelo in bi začel kašlat

:)))

___________________________________________________ http://www.mobisux.com/tabla/download.php?Number=2170983

ja sej jest sem si rekla da naj bo tip še tak lepotec,pa ga ne maram če je dvojček!!sej je možno da niso vsi dvojčki taki,ampak jest imam tolk slabe izkušnje,da imam še zdej more!!!!ribice smo ful čustvene in občutljive in rabimo nekoga ki nas razume,spoštuje in ima rad!!!

tvoj zadn stavk je tako lep …. ravno to počnem zdaj z eno punco in upam da me ima ful rada …

lep dan ti želim !

veliko sreče ti želim!!!
l.p.

v horoskope ne verjamem. Me pa že celo živlenje obkrožajo rakovice. Samo so si ble med seboj tko različne, da je to po mojem bolj naključje…

Eh, to mi je vse bolj lari fari, ampak recimo, če pogledam nek presek mojih socialnih interakcij, moram reči, da se ne štekam najbolje z biki in dvojčki.
Z devicami se dobro ujamem v postelji in prijateljstvu (hehe, po horoskopu…), s škorpijoni pa na poslovnem področju, čeprav so izredno zamerljivi.

Raki, ribe in tehtnice so mi nevtralne… verjetno zato, ker so že po naravi to bolj skulirani ljudje, razen mogoče tehtnic, ki znajo biti neodločne in še bolj preračunljive kot jaz.

Aja, sem kozorog. Baje blazno tipičen. Kaj pa vem.

jaz tudi ne verjamem v horoskop, sem pa oven…ce res nasplosno pogledam, se najbolj razumem z skorpijoni.

Kaj resno dandanes še kdo verjame, da je človekova osebnost in prihodnost odvisna od položaja svetlobna leta oddaljenih nekih planetov, njihovih satelitov, meteorjev, črnih lukenj, nov, supernov in kaj jaz vem česa še?? Pa kaj, verižna pisma tudi dalje pošiljate?

KATASTROFA!!

__________________________________________ I can resist anything but temptation. Oscar Wilde

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close