Spet akcija
Tanja, hoj …
tole pa ti lahko povem “iz prve”. Vsi otroci z rakom se nahajajo na enem oddelku (ni tako kot pri odraslih) na hemato- onkološkem. Koliko je otrok dnevno – pa je zelo težko reči , v največji “gužvi” tudi 30 in več.
So pa pod oddelkom ambulante – mogoče bi lahko vključili tudi te – približno 40 na dan.
Če želiš se lahko pozanam za bolj natančne številke …
lp, petra
Če misliš tiste, ki bodo tam 4.2.,se je o natančnem številu najboljše pozanimati šele tik pred zdajci (pa še kakšno flaso za rezervo:))
Za prireditve pa j ečisto odvisno: dedek mraz je prišel na oddelek, od neke televizije predstavo – pa smo gledali v velikem prostoru (vsa bolnica). Običajno pa so prireditve ločene – tudi olimpiado smo mi imeli posebej.
Lp, petra
Loh kr na onko vprašamo, na oddelek…. sigurno so katera od zdravil, ki so v ampulah, katerim lahko odstranimo gumijast štofelc…. Ali pa se nabavi v lekarni…. Ali pa…. mah, bom pofirbcala okoli….
Ja, stekleničk zaenkrat nismo še nič organizirano dobile.
Petra, če bi pa s tvojim malčkom rada hitro začela delat, ti jih pa jaz pošljem šest (toliko viška še imam) – oglasi se na moj mail pa se dogovoriva. Če ti je vseeno kakšne so – moje so rjave 30 ml (to je maksimalna velikost) bolj ozke z ozkim grlom.