Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Cepljenja Sperma – možnost okužbe

Sperma – možnost okužbe

Pozdravljeni,

Včeraj sem bila na zabavi kjer je bilo ogromno ljudi. Za roko me je prijel in povlekel en mlajši moški. Začutila sem mokroto in najprej pomislila, da je tako prepoten. Roko sem imela kakšne 2 minute mokro nato pa se je začelo sušiti in postalo nekako lepljivo, sploh ne znam opisati. Pomislila sem na spermo, čeprav mi je malo čudno. Roko sem si kakšne 5 – 10 minut kasneje splaknila z vodo, obrisala in še posušila na tistem za roke sušit. V isti roki sem držala torbico. Torbica je iz blaga in se je ne da dobro očistit. Bojim se, če bi res bila sperma, da je prišla tudi na torbico ali kam drugam na telesu. Kakšno uro kasneje sem se stuširala. Torbico sem pustla čez noč na balkonu.

Kakšna je možnost za kaksno okužbo – hiv, hepatitis…? Se lahko okuži tudi kasneje, recimo če je kje ostala, na torbici, obleki…?

Ranice na roki nimam nobene.

Upam, da razumete kaj želim vprašati.

Hvala in lep pozdrav!

Spostovani, na navedeni nacin se niste moglo okuziti prav z nobeno navedenih okuzb. Spolno prenosljive okuzbe se prenasajo z neposrednim kontaktom s slunico, s krvjo, vbodom z ostrim predmetom.

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

New Report

Close