Najdi forum

SPECIALIST

Nujno bi potrebovala telefon in ali naslov preizkušenega strokovnjaka za slušne aparate, ZARES DOBREGA. Pravzaprav sploh ne vem kako se reče zdravniku, ki se s tem ukvarja, me je kar sram. Namreč do zdaj mi noben slušni aparat, ki sem ga preizkusila ni odgovarjal (šumenje) zato bi zares potrebovala nekoga res dobrega, da mi pomaga.
Zanima me kako se lotiš nakupa, na kaj moraš paziti pri nabavi takega aparata, kakšne so cene..?
Vsi, ki imate s tem izkušnje, vesela bi bila vaših predlogov, mnenj, nasvetov, navodil… česarkoli v povezavi s tem.

Najlepša hvala za branje in eventuelne odgovore.

LP
B.

Nisi pisala, od kod si? Pojdi do svojega osebnega zdravnika, naj ti da napotnico specialista ORL. Tam ti testirajo sluh, in tako dobiš tudi slušni aparat, samo ne takoj. Mi ne plačamo slušnega aparata,plača zavarovalnica, ki pa vsakih 5 let zamenjamo. Če hočeš boljšega nadstandardnega slušnega aparata, seveda pri tem moraš doplačat. Čim boljši aparat je tem dražji, morda bi pri vas bilo tako bolje. Jaz se pa s standardnim še kar zadovoljna. Morda imaš starega? Pojdi v servis slušnih aparatov, samo ne vem od kod si, da ti lahko posredujem naslove…

Našla sem enega, iz spletne strani zveze gluhih in naglušnih:
http://www.zveza-gns.si/naglusni/index.php?osnova=center_moznosti&vsebina=center_moznosti_kontakt
Tam imaš številko telefona, mogoče sem s tem kaj pomagala. Lp

Ne zamenjate zavarovalnice vsakih pet let (ta je v SLO itak ena sama, in sicer ZZZS), ampak slušni aparat! Flecker je tale stavek napisala nekoliko nejasno, zato jo tukaj popravljam.

Po novem je sedaj na vsakih 6 let, da ima uporabnik pravico do novega slušnnega aparata, in ne več na 5 let, ZZZS pa pokriva do višine 70 tisoč tolarjev vrednega slušnega aparata, tj. standardnega aparata. V vednost ostalim uporabnikom slušnih aparatov.

New Report

Close