Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Sparkasse najslabsa banka

Sparkasse najslabsa banka

Kdo te je pa silil v zaprtje? Saj lahko imaš 10 računov če češ!

stroski vodenja, ki stanejo mislim da nekje 2 evra mesecno, tudi ce racun stoji.

Kaj pa ko na računi zmanjka denarja?

Kaj pa ko na računi zmanjka denarja?[/quote]

z veseljem ti pišejo nedovoljen minus (če ga nimaš odobrenega), obračunavajo najvišje obresti za ta nedovoljen minus, na koncu pa vse skupaj izterjajo od tebe.

a je možno, da si vmes zamenjal naslov in nisi dobil nobenih obvestil o tem, da te nameravajo terjati???
Sama sem nekaj let nazaj odprla tisti račun za 5000 sit (gajbo pira) od takrat pa me ni več zanimal po tem, ko sem ta denar dvignila.
A lahko imam probleme?????????????

jaz sem leta 2006 odprl racun pri sparkasse ko so vsiljeval na stojnicah pri faksu da dobis tistih 5 presernon in zej pride najtabolsi del da nisem od leta 2006 do danasnjega dne prejel dobenih obvestil od banke nicesar cisto sem pozabil da sem imel sploh racun pri njih ker nisem nikoli uporablajl najvecja zalost je to ko sm bil student sem enkrat hotel zapreti pa so hoteli zaracunat 20 euro pa sm si rekel da bom potem pa pustil ce je zastonj nakar danes dobim opomin domov za -60 evro minusa za vodenje racuna mislim wtf doben me ni obvestil nicesar mislim sramtoa od njih …nakar klicem na banko in se mi smejijo in recejo da vse kar je manj od -50 da ne posiljajo domov nicesar in tako so lepo cakali da so se nabirale negativne obresti od vodenja mislim barabe in kaj mi drugega preostane? kot da jim placam ta dolg banda … lp

po pisanju sodeč je zelo zanimivo brat, da si kao dokončal nek faks.

in ja, vedno so za vaše probleme drugi krivi

Podpis pod aleksandro.

Sicer pa kaj ima to veze s spolnostjo? Denar – spolnost … AHA 🙂

ja sevede da ma :)))

bogat moški je spolno bolj privlačen 🙂

Razmišljam, da bi šel od skb na sparkasse, saj ima sparkasse vrsto ugodnosti (zastonj neomejeno število dvigov na vseh bankomatih zastonj, brezplačno plačevanje položnic na spletu, mislim da je zastonj tudi vodenje mastercarda, itd…).
Ne vem edino, če se splača zaradi kreditov, če so kaj ugodni ? Ovira mi je tudi ta, ker je v našem kraju ni, imam cca 50 km do najbližje v eno stran. Ne vem koliko zaračunavajo stroške vodenja računa, sedaj imam 1,80 eur na mesec, s 01.05.2010 pa bodo podražali na 1,90 eur. Ne vem kaj naj naredim, prosim pomagajte z nasveti. Sedaj imam strošek plačevanja položnic po spletu 0,33 eur na položnico in samo 1 dvig na tujih bankomatih zastonj.

Hvala za nasvete.

Jaz sem že vsaj dve leti nazaj šel od NLB k Sparkasse. Ravno to mi je šlo na živce, da so začeli računati vsako malenkost posebej. Meni je všeč, da grem recimo na bazen, plačam karto in s tem pospravim denarnico, ter se grem v miru namakat. Pri NLB je bilo pa kar naenkrat treba posebej plačati vsak skok na glavo, vsako tuširanje, ležalnik… Za primer 😉
Sparkasse si vzame 3,15 EUR za vodenje računa in to je to. Kot si napisal, dvigi na bankomatih zastonj, elektronsko bančništvo in plačevanje zastonj, mastercard zastonj. Jaz sem bil v dveh letih enkrat na banki, zaradi vloge, torej sem take vrste “občan”, ki najraje vse naredi z domačega fotelja. Mesečno plačam med 6 in 9 položnic, grem povprečno 3x na bankomat, mastercard sem doslej uporabil samo enkrat. Za to statistiko sem moral kar malo pomislit, ker niti ni pomembna, glede na to, da je znesek 3,15 EUR fiksen, tudi če bi imel položnic in dvigov 3x več (ali pa manj). Pri NLB sem pa stalno “beležil” te stvari in preverjal, čigav je bankomat – brezveze…
Kredita nimam in izkušenj s tem, teoretično pa je vsaka banka sposobna dati “najbolj ugoden kredit”, odvisno seveda od njene volje (oz. volje referenta) in tvoje poslovne spretnosti…

jaz imam sparkasse ze dolgo pa nisem niti enga stroska z njimi imela niti sedaj ko sm zaprla racun 🙂

ne vem kakšne ste imeli probleme s to banko menui je bila se najboljsa sam ni treba placevati provizije lahko si nastimas net stik in ti ni treba sploh v banko hodt to da ste pa placevali ce ste hotl racun zapret pša slaba meni ni blo treba nič plačat + da sem dobila bonus ko sem odprla racun 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close