Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Sparkasse najslabsa banka

Sparkasse najslabsa banka

Opice s Sprakasse banke meni studentu zaracunajo 4.000 bivsih sit, ce zelim zapreti bancni racun, ker so stroski vodenja tako visoki.

V LJ imajo celo 1 poslovalnico skrito v Siski z delovanim casom do 16ih. Kako se naj nekdo ki je zaposlen pripelje v pol ure v najvecji guzvi do njih. Ce imajo samo 1 poslovalnico naj imajo vsaj delovni cas daljsi.

Malo so me razkurili s temi 4.000 sit pa moram povedati svoje mnenje, mogoce bodo nekoc le spoznali, da ni dobro na tak nacin obirati nas studente 🙂

Hm, jaz nisem plačala nič, ko sem odprla pri njih račun, pa sem tud študentka.. Čudno!

Aja, pardon.. prehitro in površno prebrala, se opravičujem! 🙂

bos placala ce bos zelela odpreti racun. Storske vodenja pa ze sedaj placujes in kar precej velike.

pardon, hotel sem recti zapreti.

Jah, previdno preberi pogodbo, ko odpiras racun.

Pa so ti ob odprtju kaj denarja nakazali na račun? Mogoče je v tem hiphop strašni trik.

nope, nobenega denarja. To je bilo par let nazaj. Saj nimam kaj, hocem samo opozoriti kaksni hinavci so.

Abanka zaračuna zaprtje računa 4,5 evra. NLB začuda nič. Pa saj imajo dovolj visoko mesečno provizijo za vodenje računa.

ne vem kaj ti je zu čudno- očitno imajo stroške z zaprtjem računa in jih kot je normalno zaračunajo, ne razumem zakaj bi to moralo biti zastonj, drugače pa tudi nlb zaračunava stroške zaprtja računa, meni so jih pred cca 3 leti zaračunali okoli 2000 sit, pač plačaš in greš drugam ,big deal

jaz sem odpru račun kaki dve leti nazaj, in sicer ko so ponujali študenti okrog. Tud sam sem bil študent. Finta je bila, da so ti ob odprtju nakazali 5.000 sit(Gajbo piva). Še zdaj jih imam gor, ker jih nisem vzdignil. Stroškov vodenja računa baje ni, zgleda pa da bom moral dat tistih pet jurjev nazaj, če bom hotel račun zapreti (“če”). LAhko da mi pride še prav.

lp

a nima večina bank stroške vodenja za študente zastonj?

Takole je: Banka Sparkasse študentom ne zaračuna stroškov vodenja računa, poslovalnica je odprta od 09:00-17:oo ure neprekinjeno ( ne gredo nič na malico). Če bi bil fleskibilen,bi si zrihtal telef. oz. elektronsko bančništvo, pa potem sploh ni potrebno hoditi v poslovalnico, ker lahko VSE urediš preko telefonskega bančništva. Pa še to: denar lahko dvigneš na kateremkoli bankomatu ( tudi od NLB), pa ti ne zaračunajo nobene provizije. Kdor ne verjame, naj se sam prepriča, jaz sem se.Pa sem zelo zadovoljna.
Lp

Vesna Markovič

O stroških in provizijah raje ne bi, zakaj lahko nekdo zapre račun s 4,5 evra stroškov, drugi z 18 evri, eni pa to lahko naredijo zastonj. Dejstvo je, da nas banke odirajo. Kar se pa tiče NLB, jih ne zagovarjam, ker sem ravno zaradi njihove nefleksibilnosti prešla k drugi banki, ampak meni pred 14 dnevi za zaprtje računa niso računali NIČ. Bi rekla, da je podatek bolj verodostojen, kot pa izpred treh let. Razen, če imajo različno poslovno politiko še od poslovalnice do poslovalnice.

takrat nisem odprl študentskega računa ampak navaden račun. Še vedno vzratrajam da je 18 evrov zato, da lahko zapreš račun, hinavska poteza. Pa ne mi rečt da imajo oni sedaj z mano kaj stroškov, če želim zapreti račun. Gre za to da me želijo obrati, če ne bom več njihov klient. Upam da še kdo drug ne bo.

ȥ se ti ?koda zdi dati 16,69 ? za zaprtje raluna pri Sparkasse, da pa ne zapreti, ampak ga zapri pri drugi banki ( le katera je to?). Sicer ima pa sparkasse ?e druge prednosti, ki se jih spla衠izkoristiti. Zakaj jih ne bi?
LP

Vesna Markovič

ne vem kaj si hotela s tem povedati 🙂 Če ga ne zaprem bodo stroški še višji, ker je vsak mesec nekaj eur stroskov vodenja.

ne vem kaj si hotela s tem povedati 🙂 Če ga ne zaprem bodo stroški še višji, ker je vsak mesec nekaj eur stroskov vodenja.

Sedaj imam pri Abanki. Dal sem 1000 sit da so mi ga odprli. Nobenih stroskov vodenja!, pa se kartico za placevanje preko spletnih trgovin sem dobil brezplacno, brez kakrsnih koli dokazil o prihodkih!

No, lepo je, da vsak najde banko, ki mu najbolj odgovarja in ga najmanj obira. Neumno je imeti Sparkasse za najslabša zato, ker ima tako tarifo za zaprtje, saj imajo objavljen cenik in bi to lahko vedel, ko si odprl račun.
Jaz sem nedavno šel od NLB k Sparkasse. Plačam 30 centov več za vodenje računa, kot prej pri NLB, in v tem je vključeno vse (nimam provizij na bankomatih, niti pri plačilu položnic preko www, pa še eurocard gratis). NLB-ju sem samo za plačevanje položnic dajal mesečno več kot 2 EUR, pa še za dvige na (tujih) bankomatih približno toliko. Vsak mesec torej prihranim skoraj toliko, kolikor stane zaprtje računa…

Na začetku si napisal, da so ti odprli študentski račun, KJER PA NI STROŠKOV VODENJA RAČUNA. Tko da prišparaš, če ostaneš na tej banki.

Vesna Markovič

metka nikjer nisem napisal da sem odprl študentski račun. Ne govorim o študentskem računu.

Tudi nikjer na njihovem ceniku, ki so mi ga takrat kazali, ni bilo prikazanih stroškov zaprtja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close