Najdi forum

Spar S-budget hrana

Spar S-budget hrana, no potem vam le ne gre tako tezko. Sicer nas mora biti pa vecina z denarjem sila previdna.

a če kupuješ spar hrano si bogat ali kako

Svetilnik kaj tebi ni jasno? Kje pa pise, da jaz zase ne kupujem genericne hrane? Tud ne vem kje pise, da je kdo bogat. Hotela sem povedat, da ni edina, ki na vsak eur pomerka. Le, da se splaca merkator mleko vzet npr, kar pa ne pomeni, da bom kupila merkator brikete za psa. Stekas?
O bogatiji pa tako ni bilo govora.

ja vsekakor ni edina ki pazi na evre tudi jaz sem med njimi

TV, hvala za idejo. Ravno smo na polovici poskusne (2 kg) vreče Trainerja s piščancem. Moja ekipa pravi, da je dobro, počutijo se fajn, kakajo normalno. Mislim, da bomo uporabljali kar trajno.

Jaz imam dve mali mucki(stari 6-7 tednov), jih z S budget mesom in ga prav z veseljem pojejo, zdaj sem jim kupila še te brikete in se mi zdijo čisto vredu, kvaliteta res ni najboljša ampak ni pa tudi tako slaba, za mačke je vredu, jaz jim kupim tudi meso za pse, pa je vredu, tako da jaz pravim da je cisto vredu, in lahko jim das mleko, kaksne ostanke od kosila….

Čudim se, da ljudje ne morejo poskrbeti za kvalitetno hrano ZA ENO MAČKO.

Kupuješ želirane ostanke pri mesnih pridelavi in ne mesa za mačke/pse. Vsaj preberi, kaj ti na tistem šrotu, ki si niti imena hrana ne zasluži, piše.
Sploh pa je hrana, ki jo omenjaš za tako mlede mačke popolnoma neprimerna (še za odrasle je, kaj šele za mladiče, ki bi morali biti še v leglu!).
Upam, da ju imaš vsaj toliko “rada”, da ju boš ob odpovedi ledvic in jeter dala humano uspavat. V kakšnem letu boš že uspela toliko prišparat, ne?

New Report

Close