Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Spanje na trebuhu v nosečnosti!

Spanje na trebuhu v nosečnosti!

Pozdravljene!

Mene pa skrbi, ker se še vedno ponoči rada obrnem na trebuh. Noseča sem 26. tednov. Sedaj je trebuh že kar velik, tako da ležim bolj postrani, vendar me še vedno skrbi ali stiskam malega?! Prosim pomagajte in mi napišite kaj naj storim?

Hvala vsem! Lep pozdrav! Tanja

Dr.Pušenjak pravi, da dokler nosečnici paše ležati na trebuhu ni nič narobe, ker je otrok zelo dobro zavarovan.

LP, Neli

jaz sem še tisto noč, ko sem šla v porodnišnico spala na trebuhu…

srečno!
Alenka

Uživaj, dokler lahko. Makčej leži v maternici, plava v obilici plodovnice, prav lušno vama je. Pozdrav!
Nina

Večno ti itak ne bo ratalo spati na trebuhu, ker boš pred sabo nosila lubenico (moj mož mi je ljubkovalno rekel, da sem velki sinji kit) zato se prav nič ne sekiraj, kar uživaj! Moja največja želja na koncu nosečnosti je bila, da bi lahko spet spala na trebuhu. Na hrbtu oziroma boku zelo težko zaspim in še potem me boli hrbet. Zaradi dojenja in družinske postelje sem na uresničitev želje čakala skoraj dve leti. UŽIVAJ!!!
Tina

Sem v 25.tednu nosečnosti in mi ne paše več spati na trebuhu, mislim pa, da kar paše ne more škodovati.

LP

Iris

New Report

Close