spanje
Lep pozdrav!
Mene zanima ena stvar.
Moj 3-mesečnik je do sedaj lepo spal na boku. Zdaj pa ene 3 noči tako dela ponoči, da si izbori spanje na hrbtu. Kljub vsemu da ga fajn podložim z blazinico.
Zjutraj ga najdem ležečega na hrbtu, glava na strani.
Glede na to da je še toliko majhen, me malo skrbi, ker še poliva in to..
Kakšen nasvet morda?:-)
Lep pozdravček!
Pozdravljeni, ena!
Ko se enkrat zna dojenček obrniti, se pač obrne tako, kot mu paše. Verjetno ne boste mogli več kontrolirati lege vso noč. Spat ga dajajte na boke, ponoči pa bo sam našel najbolj udoben položaj. Boste videli paniko, ko se bo prvič obrnil na trebuh! Zaradi polivanja ni potrebna zaskrbljenost. Če vas skrbi tista zoprna reč o nenadnih življenje ogrožujočih dogodkih, naj vam povem, da je bilo več takih dogodkov pri legi na trebuhu.
Verjetno imate vzglavje tudi dvignjeno.
lp
Tanč
Prosim, pošljite mi link tega vzglavnika,
lp
Tanč
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158398
tule je link od vzglavnika.
hvala, brcike in pozdravcek
Spoštovana Maksa,
ogledala sem si ta vzglavnik. Težko rečem kaj podrobnega, razen da vzglavnik ne omogoča dvignjenega vzglavja za 30 stopinj, da bi to bil pravi antirefluksni položaj.
Morda bi se oglasila kakšna mamica, ki ga je uporabljala, saj stane kar nekaj denarja, pa bi bilo škoda, če bi ugotovili, da ni ravno v redu.
lp
Tanč
Spoštovana maksa,
novorojenček, pa tudi dojenček (torej do dopolnjenega 1. leta starosti) ne potrebuje vzglavnika. Tudi potem lahko spi brez njega.
Po npr. 18 mesecu lahko poskusite, kako bi se obnesel.
lp
Tanč