Lepo se mi zdi špagetka da ponucaš nasvete, za katere si ti spraševala drugim oz. da prenašaš znanje naprej! Vidim da imaš veliko volje! Si si potem nabavila še fat burnerje??
Kako pa kaj meča?
Sicer imaš bolj splošne odgovore, treba pa je povedat da vsak ki začne z dijeto najprej zgubi vodo, kar se mi zdi da si tudi ti špagetka, za maščobo je potreben čas!!
Kar tako naprej!
LP
Jaz pa ti sporočam da jih je kljub tvoji pohvali veliko proti meni,zato sem se odločila da ne bom več odgovorjala niti pripominjala na vaša vprašanja.Če se nekaterim zdi da dajem napačne nasvete,potem pač bolje da jih sploh ne.Še bolje-začelo se je lepo vreme-grem pa raje ta čas ki sem ga zapravila za vas,porabit za rekreacijo na prostem.Itak sem že povedala,da se ukvarjam s tisočineno stvarjo pa mi primanjkuje časa.
Naj povem samo to da si odgovorov nisem izmislila sama,ampak jih dobim od ljudi ki se na to spoznajo,poleg tega pa delam šolo oz. izpite za trenerja in berem veliko knjig v zvezi z zdravjem,prehrano,celulitom,hujšanjem…Potemtakem ne nakladam jaz,ampak vsi pisci knjig,člankov,trenerji…kajti tam sem dobila skoraj vse podatke.
Kakorkoli že-na forumu ne sodelujem več,mogoče bom še kdaj kaj na hitrco prebrala,drugače pa….
…Lep pozdravček od mene!
P.S:Hvala ker (ni)ste mi hvaležni za moj dragoceni čas ki sem ga namenila vam!