Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Sp. hlačke pod kolesarskimi???

Sp. hlačke pod kolesarskimi???

Ojla!

Nosite sp. hlačke pod kolesarskimi hlačami ali ne???

Kolikor sem slišala naj bi bili brez??

Hvala

Naj bi bili brez ja. Ampak naredi vsak po svoje. Probaj in boš videla kaj ti bolj odgovarja.

Ne nosim in tudi noben od moškega dela kolesarjev, ki jih poznam, jih ne nosi (tisti bolj “profesionalni” pa sploh ne). Je pa treba seveda kupit dobre kolesarke (tudi glede ustrezne podloge in vzdrževanja) in seveda skrbet za osebno higieno. Predvsem je to zaradi tega, da te hlačke ne ožulijo, sploh na dolge ture. Drugače pa poskusi oboje in boš videla, kaj ti bolj odgovarja.

LP

V Hoferju so imeli pred časom posebne kolesarske spodnjice – podložene. Imeli so kar nekaj različnih modelov. Mi smo nabavili boksarce. So super!

Če probaš enkrat prepeljat več kot npr. 50 km hitro ugotoviš, da ni variante, da bi imel spodaj sp. hlačke.

ja ja hofer je sigurno pravi naslov za KOLESARSKO OPREMO !
dejte no ga srat – ne vem kako hudiča lahko športno opremo kupujete v trgovini s špecerijo, oblačili, vrtno garnituro, rožami, in ostalo kramo. no, če se boste s biciklom vozeile 2x po pol urce na teden, pol sploh ni panike. če pa se mislite resneje lotit tega, potem boste pač morale zaviti v trgovine s športno opremo oz. še bolje v trgovine s KOLESARSKO opremo.

in glavno, pod kolesarskimi hlačami se NE NOSI spodnjega perila. kakšne boksarke, al pa po možnosti še tange……. groza babe.

Odvisno od človeka, midva z možem ogromno kolesariva (gorsko kolesarstvo), pa jih oba imava spodaj. Gre bolj za občutek in mene nič ne motijo, slabše bi se počutila brez njih.

Pod kolesarkami se ne nosi spodnjih hlač, sploh če se zadeve lotiš resno in kolesariš tako kot je treba. Tudi sama jih ne nosim. Si sploh ne predstavljam, kako to zgleda oz. bi me sigurno zelo motilo, če bi jih imela.

Vedno sp. hlače.

Opazovalec, tudi zelo resni dolgoletni rekreativci (tisoč km letno in več, maratoni takšni in drugačni) so prav zadovoljni z artikli iz Hoferja. Kolesa že res ne bi tam kupili,ampak kolesarski tekstil pa ni švoh.

Opazovalc, a potem pred recimo 20 leti nobeden ni zmogel prekolesarit 50 ali 100 km, ker pač ni imel ustreznih kolesarskih hlač?!? Dajte ga no srat, no! Ste se kdaj vprašali, zakaj trgovine s športno opremo tako cvetijo? Mogoče, ker ljudje verjamejo, da se niti tekat ne da dobro v majici, na katere etiketi piše, da je namenjena za kak drug šport…

Ja, se strinjam. Čez športni tekstil, kupljen v Hoferju, nimamo pri naši hiši nobenih pripomb. Hoferjeve “švic majce” se obnesejo bistveno boljše kot ene par v Hervisu kupljenih zadev bolj “zvenečih znamk”. Pa še bistveno cenejše so bile.

Sem brez.
Tako se izognem drgnjenju šivov.

Mogoče bi kakšne brezšivne spodnjice prišle v poštev??

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Ja, se strinjam. Čez športni tekstil, kupljen v Hoferju, nimamo pri naši hiši nobenih pripomb. Hoferjeve “švic majce” se obnesejo bistveno boljše kot ene par v Hervisu kupljenih zadev bolj “zvenečih znamk”. Pa še bistveno cenejše so bile.[/quote]

tudi prav. kakor vam paše. jaz vem, da ne bi kupila kolesarskih hlač v trgovini “ni da ni”.

pol pa jamrate, da imate ožuljene in boleče riti haha

Zadj, takole bom rekla, Hoferjeve majce so že o.k., ampak pri kolesarkah je pa zelo pomembno, kaj imajo v mednožju ali gel, ali kakšno navadno penco, ki se ti zgužva med nogami. SEm probala, tako da ne govorim kar brez veze, ful me je bolelo, pa noga mi je ratala mravljinčasta, potem je pa sploh čutila nisem več. Prav tako se ti to lahko zgodi, če imaš spodnje gate pod njimi. Je pa res, če greš samo par km s kolesom naokoli,jih pa v bistvu sploh ne rabiš.

no, jest pa vedno dam sp. hlače pod zelo kvalitetne kolesarske hlače… pa moj tudi… pa kolesariva kar konkretno, pa par ur v hrib. ni se mi še zgodilo, da bi me ožulile, res pa, da mam vedno bombažne in dovolj velike, mogoče raje celo malo večje, take za stare mame, čez celo rit… nekako mi je čist nehigienično it kamorkoli brez spodnjih hlač, kaj pa vem…

Haha, tale argument mi je pa ful simpatičen … “nekako mi je čist nehigienično it kamorkoli brez spodnjih hlač, kaj pa vem…”, sem se prav orenk nasmejala

qulle ima kolesarske spodnje hlačke za ženske…pomoje ni slabo.

Brez spodnjih hlack, prevozenih 300 km. Vendar naslednji dan obleces nove, te operes in tako menjas. Dvoje so dovolj. Kvaliteta? Intersport.

New Report

Close