Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Source-dokumentarni film

Source-dokumentarni film

Source

Film od dr. Joe Dispenze. Gledala sem ga včeraj.

Govori o znanstvenih raziskavah in pričevanju ljudi, ki so bili na retreatih in so se pozdravili. Povabili so razne znanstvenike in zdravnike, ki so komentirali spremembe na ljudeh med meditacijo in stanje prej in potem. Na začetku in na koncu 7 dnevnega retreata so nekaterim udeležencem vzeli vzorce krvi, sline, izmerili pritisk, snemali možganske valove, da so spremljali spremembe.

Raziskave so pokazale, da imajo ženske z rakom na maternici v polju (avri) določen vzorec frekvence.  Ženske, ki nimajo raka, pa imajo ta vzorec, bodo raka še razvile. Če pa spremenimo energijo (frekvenco), lahko to vpliva na materijo (telo). Raka se lako prepreči…

Potem so govorili o tem, kako z umom  lahko vplivajo na delovanje imunskega sistema. Z meditacijo lahko preprečijo, da bi covid virus vstopil v celico.

Ko spremenimo čustveno stanje, (ker telo ne loči med akcijo in domišljijo), lahko mi samo v svojem umu ustvarimo to novo čustvo. To okrepi telo, namesto, da bi ga stres iz zunanjega sveta oslabel. Telo verjame, da živi v zelo zdravem okolju in ustvari zdravljenje in popravljanje. Po epigenetiki okolje vpliva na gene. Ko spremenimo čustveno stanje, vplivamo na gene.

Ali ima kri tistega, ki meditira informacijo da ustavi metabolizem v rakasti celici? Oseba sama s svojim umom med meditacijo vpliva na kri.. Z meditacijo vplivajo, da se blokirajo mitohondriji v rakastih celicah. In tumor ne raste več.

Ženski so z operacijo odstranili ščitnico. Na kontrolnem pregledu po operaciji so ugotovili, da ji je na novo zrastla ščitnica, ki celo proizvaja hormone. Zdravnik ni mogel verjeti.. Ona je meditirala z rokami na vratu… (kamor gre pozornost, tja gre energija – energija je šla iz njenih rok v vrat in…)

Coherence healing: ( Podobno, kot The power of eight, o tem sem že pisala). Ljudje ležijo v dvorani na tleh, pokriti z belo rjuho. Okrog vsakega  je ob telesu 6-8 zdravilcev, ki držijo roke nad njegovim telesom in ustvarijo močno elektromagnetno polje. Pri 80% zdravilcev se je pokazalo izboljšanje v zdravju. (Lynne McTaggart, The power of eight, je povedala, da imajo tisti, ki zdravijo druge od tega sami velike koristi. Altruizem, ko pomagaš drugemu, ko ne misliš nase. .. najbolj pomagaš sebi.)

Pred coherence healingom je neka oseba šla od zdravljenca do zdravljenca ki so ležali na tleh in jim ponavljala:”Remember, that you are worthy”. Ne pozabite, da ste vredni.”

( Skoraj vsi imamo podzavestni odpor in nočemo biti zdravi-Sigmund Freud. In ta odpor premagamo tako, da svojo podzavest prepričamo, da si zaslužimo to zdravljenje, da smo ga vredni.) In rak je izginil.

Avtonomni živčni sistem ustvari kemijo, ki je učinkovitejša od vsakega zdravila.

To je povzetek filma. Kar je v oklepaju so moje opombe.

Breda

 

 

New Report

Close