Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami Sošolec uničil mojemu sinu slušni aparat, razredničarka pa ga zagovarja

Sošolec uničil mojemu sinu slušni aparat, razredničarka pa ga zagovarja

Oh glej ga zlomka, če gre res verjeti tej zgodbi, potem je tale nemočni naglušni mladenič bil neverjetno miren kot kakšen Buda, kajti sam ničesar ni nič ukrepal proti sošolcu, da bi mu vrnil milo za drago. Torej meni se zdi, da je ta zgodba malce nekam…

Ljudje božji…ne veste kaj vse se dandanes dogaja v šolstvu in izobraževanju…Sram vas je lahko tiste, ki ste obtoževali dečka in njegovo mamo. V upanju na pomoč se je obrnila na ta forum in nikjer ne najde niti spodbudne besede…Sramota, čisti slovenski egocentrizem!
V vsakem primeru bi morali starši drugega dečka posredovati ali pa se vsaj opravičiti, četudi opravičilo ne vrne izgubljenih 1000 evrov.
Mami svetujem naj se obrne na ravnatelja šole ali pa vsaj posreduje težavo ministrstvu za šolstvo oz. ustreznim pristojnim službam. Mogoče bi to obrodilo kaj sadovov oz.odgovorne na šoli spodbudilo k razmišljanju. V nasprotnem primeru priporočam, naj se fanta prešola v drugo šolo, v kolikor je to mogoče, kjer so učenci in strokovni kader bolj človeški in odgovorni.

Pr nas u šoli tudi ko hočeš koga zatožit, reče učitelca, “naj se sami zmenimo” in nič ne nardi. Tak, da se bo moral razgrajaškega sošolca vaš sin izogibat.
Al pa ga z klapo prčakat nekje izven šole.

Lp,
…….

sam sem bil v podobnem položaju ampak damo namesto aparata v igro očala, ki so sicer veliko cenejša. drugo je isto kot pri vas. predlagam vam pogovor z ravnateljem. zahtevate lahko sestanek med vami, vašim sinom, sošolcem, njegovimi starši, razredničarko i ravnateljem samo tako se primer z čim manj uničenemi živci pride do rešitve

New Report

Close