Najdi forum

Pozdravljeni,

Pred dvema mesecema sem se vselila v novo stanovanje večstanovanjske hiše, v katerem živim z dvema malima muckama. Soseda iz spodnjega nadstropja se je po parih tednih oglasila na moja vrata in pritožila, da zganjam hrup oziroma preglasno hodim po stanovanju ter zaprosila če bi lahko bila po 20:00 uri tišja. Zaradi dobrih sosedskih odnosov sem copate zamenjala s parom mehkejših in tišjih ter začela po 22:00 gibanje mačk omejevati le na del stanovanja. S tem sem imela par tednov mir. Prejšnji dan se je soseda spet oglasila na vrata okoli 18:40 in se ponovno pritožila, da sem glasna in naj bom uvidevnejša. Po prihodu iz službe sem stanovanje posesala in preostali čas sedela na kavču ter se igrala z mačkama. To je pa vse kar sem počela v teku popoldneva. Zanima me ali je res možno, da delam taki hrup, da sosedo moti in kaj naj naredim, da mi preneha hoditi na vrata?

Hvala

Pripelji tipa in začnita na ves glas kavsat, to bo šele veselje pr bajt. Te bo še prosila če lahko samo mačke posluša

Mislim, da avtorica nima tipa.

… in ga ima problem dobiti.

mogoče pa je tvoja hoja močna po petah, kar zna bobneti spodnji stranki, pri nas ista situacija in smo hojo prilagodili sploh je bilo potrebno nekaj časa opozarjati najstnika , zdaj je mir

Saj potem bi bil tepih rešitev, mar ne?
Je pa tako, da so eni problematični sami po sebi (in imam spodnjo sosedo bolj v mislih kot avtorico).
Saj razumem, da se prilagodi, samo dim pa naj bi vseeno bil dom.

New Report

Close