Najdi forum

Sosedova mačka na mojem vru

Novi najemniki v sosedovi hiši so s seboj prinesli tudi dva mačka. Ponoči jih imajo v stanovanju, čez dan pa letata okog. Najraje se zadržujeta na mojem vrtu, kakata in markirata po moji zelenjavi, se valjata pod vrtninami in jesta ulovljene ptiče, tako da moji domači pravijo da “te poscane solate ne bodo več jedli”.Na lep način sem sosedi pred štirimi meseci omenila, da mi to ni všeč. “Ja, ja, bom uredila” mi je obljubila. Dvomim, da jim je sploh kaj rekla ker se stanje ni spremenilo.
Premišljujem, kako se znebiti teh mačkov, da ne pridem v konflikt s sosedo in najemnikom. Zelo sem jezna, sem mislila že nastavit strupene vabe, pa se mi živali smilijo.Lansko leto sem šla z veseljem v pokoj, največ zato, da se bom lahko več ukvarjala z vrtom. No, sedaj pa ta težava. Ima kdo kakšen nasvet?

Ograja. Zanesljivo jih zadrži zunaj!

Na pomald reči sosedi da naj čuva muce, da imaš polno polžev na vrtu in boš uporabila strup za polže, ki mimogrede ubije tudi muce.

ahahaha umiram od smeha, hvala za idejo, ker imam iste težave!

Nikar ne nastavljaj strupa na vrt, nikoli ne veš do česa lahko pride. Visoka ograja ni rešitev za muce. Preverjeno. Muce rajši večkrat dobro prestraši, večkrat pridi na vrt in muce bodo izginile.

Kaj mačke, naša soseda ima neme race, sedaj samo 4 bilo jih je 10, pa zanje nič ne skrbi, ker se kao same preživljajo. ja res se z našo vrtnino. pa naredi kaj če moreš. še to ni slovenka ima pa omare za prijatelje, zato je boljš, da smo kar tiho, drugače bi že zdavnaj naredila pekiško raco.

New Report

Close