SOS
Pozdravljeni! Za pomoc najlepsa hvala!
Sem upokojenec.Pred sedmimi leti sem prezivel mozgansko kap.Leva roka mi ne sluzi.Ker zelo rad berem vse casopise,imam majhen problem.Do sedaj sem si pomagal s pripravo iz babmusa,kot so jo imeli vcasih v kavarnah,da se casopisi niso meckali.Kupil sem jo pri prodajalcu s suho robo.Njemu jo je nekdo priskrbel.Zdaj je dotrajana in je ne morem nikjer dobiti v nasem mestu.Ko je bila po tv oddaja o kavarni Union,sem videl nekaj podobnega iz zice,oblecene v plastiko,kar lep izdelek.Zanima me ,ce bi kdo vedel,kje bi to lahko kupil.Zelo mi je v pomoc pri obracanju strani. Se enkrat hvala in lep pozdrav Tomo
Dragi Tomo,
ne vem sicer od kod si doma – ampak – pred leti sem kupil tako stojalo/držalo za branje časopisov, kot so jih imeli v kavarnah oz. so bili v modi v starih časih v trgovini s spominki, suho robo itd. (sem pozabil, kako se imenuje – morda Dom ?) na Starem trgu v Ljubljani – skoraj točno nasproti Magistrata (je samo ena trgovina, kjer prodajajo take reči, tako da je ni mogoče zgrešiti). Ne vem, če to, kar iščeš še imajo, ampak le povprašaj.
Držim pesti!