Najdi forum

sorodstvene vezi

No na kratko, pred štirimi leti sta se ločila for in mat. Nato sem se čez 1 leto razšla še jaz, ki sem bila v vezi 7 let. Od fotra brat je bil skoz pri nas in je skoz pljuval čez fotra, kako je mogu to naredit, da on ni več njegov brat. No ko sva se z mati preselili od takrat naprej nimam stikov ne z fotrom ne z njegovim bratom. Enostavno fotr je bil takrat malo preveč nesramen, do vseh skupaj, njegov brat se pravi njegov stric, pa se je skoz delal samo lepga, ko pa je bilo treba pomagat, sem videla, da je največji hinavec, kar jih obstaja. No to sem mu tudi povedala in sem se distancirala od njih. No ker sva se z mat mogle na hitro preselit sva bile nekaj časa v najemu in smo bili sosedi. No bratranec in sestrična sta bila sprav skoraj vsak dan pri nama, nato pa zmerej manj, dokler mi ni tamal povedal, da ga mami ne pusti. No sedaj se je sestirčna, ki je ravno zaklučila osmi razred opogumila in me poklicala, pa sva za danes zmenjeni pa nevem, če je to ravno iz njenega zelinka, če niso malo firbčni, pa sploh ne vem kako naj se obnašam, gleda na to, da so me njeni tastari takrat full distanciral od moje sestične in bratranca, ki sta me imela full rada. No pa še to, da imam čez en mesec namen obnoviti stike z fotrom, ker to je res butasto vse skupi, samo ene rane se full dolg celijo:(

Jaz te poplnoma razumem. S sestrično se lepo pogovorita in ostanita prijateljici. Ta stari se naj pa med sabo zmenijo. Očeta pa najbolj da sprejmeš takega kot je, saj ni sam kriv, da je tak. Vsaj hinavc ni kot tvoj stric. Ne sekiraj se preveč in bodi flegma.

Zanima me v sorodnem odnosu sem si z vnukinjo od ocetove sestricne? V katerem kolenu sva si? Bi lahko slo za daljo sorodstvo?

Sicer ne vem v katerem, ampak nasploh je tvoja krvna sorodnica:)

Zanima me, ker sem se s to punco dobival in tega nisva vedela dokler o meni ni povedala mami.. sedaj pa se je vse skrhalo kajti ne veva ali sva v trdnem sorodstvu ali dalnem😞

Ja trdno ali daljno sorodstvo, fora je, da sta sorodnika ane… Ona je tvoja sestricna, to je incest ce se mislita porociti ali imeti otroke (kar bodo defektni ali nasploh bolni zaradi krvne linije) Ce od nastetih stvari ne mislita imeti potem pa just fun 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close