sončna očala
Se bi dalo kje dobiti očala, ki ti jih naredijo po meri? imam namreč širok nos in širok obraz, tako da mi nobena očala ne pristojijo, katere sem dosedaj probala in bilo jih je kar veliko. zaradi nosu na spodnjem delu očal nastane precej velika odprtina in ravno to mi ni všeč. Vem da se da naštimati, vendar kljub temu ostane precej velika odprtina. Oblika očal pa je drug problem, ker imam pač širok, okrogel obraz, je težko najti dizajn, ki bi takemu obrazu ustrezal. samo ena očala sem našla, ki so ustrezala proporcem mojega obraza in so mi bila še všeč, pa so sedaj izgubljena. Torej, obstaja kje optik, ki naredi očala po meri? Cena mi zaradi izbirčnosti deloma nekako ni pomembna. No, kakšna astronomska bi me že prepričala v nasprotno. 🙂 hvala in LP, Kaja
Če mislite z okvirjem žal ne, saj je to serijska proizvodnja in zahteva veliko stroškov. Cena enega komada bi presegla vse meje.
Imam pa delno rešitev, ki sem jo nakazal že v prvem stavku. Očala brez okvirja, kjer imate samo nosnik in ročke (priponke). Edina mogoča omejitev je širina nosu, obliko pa vam naredimo po vaši želji, fotografiji ali sliki, ki ste jo sami narisali. Najdete nas pa na tem naslovu:
Lp.