Na netu sem videl,da nekdo prodaja stekleničko SOMATOMEDINA C, oz IGF1&2 po ceni 20.000 sit, to pa naj bi imelo čudežni vpliv na potenco, povečanje mišične mase, delovalo proti starosti, za celjenje ran…Skratka čudežno zdravilo iz ZDA.Pa me zanima kaj je to in ali zares deluje.Na straneh kjer je zdravilo oglaševano sta 2 linka, in eden izmed njiju je tudi na tvojo stran, tako da te vsaj posredno povezuje s tem produktom.Ali ga mogoče tudi ti uporabljaš?
hvala za odgovor.
Luka,
Jaz prvič slišim za ta izdelek, z njim nimam nikakršne zveze. Če je na tisti strani bila povezava do moje strani to še ne pomeni, da sem kakorkoli vezan na portal kjer se ta izdelek prodaja.
Čisto za informacijo. Moja spletna stran je že dokaj velika, pravzaprav trenutno največja pri nas na tematiko, trening itd. Veliko drugih spletnih strani, ima me ima iz tega razloga vpisane med svoje povezave oz. me priporoča kot vir kvalitetnih informacij.
Osebno sem se vedno distanciral od zdravju škodljivih substanc. IGF1&2 kaže na to da gre za nekakšne rastne faktorje oz. substance, ki spadajo v skupino poživil. V ZDA je možno marsikaj kupiti v prosti prodaji, kar je pri nas prepovedano… vsi po vrsti se hvalijo, nad čudežnimi učinki… saj nekateri ti izdelki res prinašajo določene prednosti, vendar zapomni si…ponavadi ima tudi neželene stranske učinke. Pri uživanju takih in podobnih zadev je treba imeti kar veliko znanja in previdnosti, še najbolje je če je to podo kakšnim nadzorom zdravnika. Dejansko je to že področje medicine, veliko estetskih športnikov se pa igra lastnega zdravnika, pomoč pravega pa potem ponavadi iščejo nekoliko kasneje.
Res… ne želim se spuščati v takšne debate. Obstaja pa na internetu forum na Maxxximum portali, kjer se o steroidih, raznih hormonskih in drugih preparatih na veliko debatira, s čemer se v določeni meri spodbuja uživanje takšnih substanc, v določeni pa morda opozarja tudi na stranske učinke.
Lp,
Goran